1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

klimanka link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. 2011 1.4 turbo aracımda brc turbo kit takılı. yaklaşık 1500 km oldu taktıralı. aracın çekişinde hiçbir sıkıntı yok.  lpg benzin arasındaki fark yok denecek kadar az. bende birkaç defa arıza lambası yaktı,kendi kendine sönüyordu. ustaya sordum, yakıtı farklı yerlerden alıyorsan karışım olabilir ve dengesizleştiği için kısa süreli arıza lambası yanabilir dedi,pek aklıma yatmadı açıkçası bu :) arıza lambası yandığında çekişten düşme ya da başka bir sorunla karşılaşmadım. başka yere de götürdüm arıza kaydı, yanlış hatırlamıyorsam yakıt değeri düşük diye bir şeydi,o usta da sorun edilecek bir şey değil dedi. ama son 2 haftada arıza lambası yanmadı. 100 km de ortalama benzinle birlikte 30 tl yakıyor şu an . zaten ortalama yakıt tükemini de lpgye göre ayarladığını söylemişti usta ,o da 9.2 lt gösteriyor. takmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, tabi ilerde sübap durumu ne olur bilemiyorum,bekleyip görücem:)

kardeşim öncelikle hoş geldin bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim. tüketimin gayet güzel 100 km de benzin artı lpg hiç birşey yani.
ama ortalama tüketimi lpg ye göre ayarlandığını ilk defa duydum o konuda bizi aydınlatır mısın? bende ort tüketimin + %15 fazlasını ekliyoruz diye biliyorum çünkü.
bende suan brc ye yakınım verdiği garantiler yüzünden.

wave61 link' Alıntı:
hocam hoşgeldiniz öncelikle ilk mesajınızı buradan atmanız ilginç... iyi forumlar

:D konu dediğin böle olur.

klimanka link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. 2011 1.4 turbo aracımda brc turbo kit takılı. yaklaşık 1500 km oldu taktıralı. aracın çekişinde hiçbir sıkıntı yok.  lpg benzin arasındaki fark yok denecek kadar az. bende birkaç defa arıza lambası yaktı,kendi kendine sönüyordu. ustaya sordum, yakıtı farklı yerlerden alıyorsan karışım olabilir ve dengesizleştiği için kısa süreli arıza lambası
yanabilir dedi,pek aklıma yatmadı açıkçası bu :) arıza lambsı yandığında çekişten düşme ya da başka bir sorunla karşılaşmadım. başka yere de götürdüm arıza kaydı, yanlış hatırlamıyorsam yakıt değeri düşük diye bir şeydi,o usta da sorun edilecek bir şey değil dedi. ama son 2 haftada arıza lambası yanmadı. 100 km de ortalama benzinle birlikte 30 tl yakıyor şu an . zaten ortalama yakıt tükemini de lpgye göre ayarladığını söylemişti usta ,o da 9.2 lt gösteriyor. takmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, tabi ilerde sübap durumu ne olur bilemiyorum,bekleyip görücem:)
Merhaba hoşgeldiniz. Kaputu açınca sol köşede lpg valfi var sizdeki ne renk biliyorsunuz?mavi yada kırmızı olması lazım .birde lpg bujileri tturuncu mu ? Hep renkte gittim ama :) bendede aynı kitten var karşılastirma amaçlı

Arıza lambası bende hiç yanmadi.emulator takıldımi size? Takilmadiysa yine yanar.

ilker öztürk link' Alıntı:
Arıza lambası bende hiç yanmadi.emulator takıldımi size? Takilmadiysa yine yanar.

kardeşim yakıt performansın nedir suana kadar. herhangi bir sorun yaşıyormusun brc de ?

Ilk depo ile 200 km gittim tekrar doldurdum 60 tl aldı litresi 2.59 dan 30 krus yapıyor ama ilk çalışmabenzin de eklersek 33-35 kuruş gibi birdetasarruf falan dikkat etmiyorum.çekiş benzinle aynı bilmesen anlamazsin ..tavsiye ediyoruz

S.içi - s.dışı karışık ,s.dışı 140-150 .bir ara 190 a kadar lpg den benzine atarmi diye denemistim

Ilk depo ile 200 km gittim tekrar doldurdum 60 tl aldı litresi 2.59 dan 30 krus yapıyor ama ilk çalışmabenzin de eklersek 33-35 kuruş gibi birdetasarruf falan dikkat etmiyorum.çekiş benzinle aynı bilmesen anlamazsin ..tavsiye ediyoruz

ilk olarak normal bir performans ama sanki biraz fazla buldum ben tüketimini.
aracın benzinde yakıt ortalaması ne gözüküyor sende?

En son 10.7 yazıyordu .benzin olsa 55 kuruş yakacaktı.daha az yakacağını zannetmiyorum çünkü benzinde yaktığı belli .benzinde. 55 kuruş yakıp lpg de 20-25 kuruş yakması imkansız.

En son 10.7 yazıyordu .benzin olsa 55 kuruş yakacaktı.daha az yakacağını zannetmiyorum çünkü benzinde yaktığı belli .benzinde. 55 kuruş yakıp lpg de 20-25 kuruş yakması imkansız.

ozaman normal çünkü bende suan yakıt tüketimi 8,3 gözüküyor ortalaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri