1.4 TURBO LPG UYUMU

Ynt: 1.4 TURBO LPG UYUMU

mtaner link' Alıntı:
Dostum aynen dediğin gibi tamamen tercih meselesi, önemli olan aracı sevmek ve keyifle binmek. Rabbim hepimize keyifle binmeyi nasip etsin. İnşallah tatil planında kafandaki gibi geçer hayırlısıyla gider gelirsin :) Astra konusunda anlaşmışız zaten lpg ve benzin konusunda anlaşamasak da olur :)   

kesinlikle kardeşim valla ben lpg savunucusu olmak istemiyorum olumlu olumsuzu sölüyorum ben taktım kullanıyorum herkesin kendi özgür düşüncesi var kimin içine sinerse o yapar yani :)

Sitedeki yaklaşık 100 sayfalık lpg konusunda hep aynı muhabbet lpg li araç yanabilir ,motor arıza çıkarabilir. Ii

Lpg konusunda bundan sonra herhangi bir yorum yapmayı düşünmüyorum.  Soyleyebilecegim herseyi zaten soyledim. Bundan sonrasi fikir veya tercihlere saygisizlik olur. LPG konusundaki düşüncemi imzama da ekleyerek benim açımdan konuyu kapattım. Herkesin tercihi kendisine hayırlı olsun.  general_Pray

Evet hep ayni örnekler ben taktirali lpg araca 16.000 km oldu 1.6 t otomatik hala bir sikinti yasamadim..

LPG'yi kötülemek isteyen arkadaşlar başka konular açıp fikirlerini orada beyan etseler, konuya bakan kişi laf kalabalığından çok "uyum var mı yok mu" sorusuna cevap bulabilecektir.

Kimse sözlerimi yanlış anlamasın. Diğer LPG konularında da aynı şekilde gerçek bilgiye ulaşmak için onlarca sayfa okumak zorunda kalıyorlar.

Şahsi kanaatimdir, herhangi kişi veya gruba saygısızlık amacıyla yazılmamıştır.

lpg candır  diyerek kendi adıma konuyu noktalamak istiyorum nasılsa Harun Hocam daha yazmayacağım dedi o zaman sıkıntı yok LPG candır be cannn hey gidimm  evill2 evill2

ARKADAŞLAR MERHABA pirins sıvı lpg sistemi hakkında bilginiz var mı?fiyatı nedir?birde bu sıvı lpg sistemi sadece pirinste mi var?teşekkürler..

Evet arkadaşlar sonunda lpg dönüşümünü gerceklestirmis bulunmaktayim :)
İlk denemede şehiriçi 160km yol yaptım . Sonuç ise harikulade .
Depomu fulledim ve yola koyuldum ..Yaklaşık yarım saat 45 dakika boyunca 150 km üzeri hızda kullandım .yklasik 10defa 0-100 denemesi yaptım . Olabildiğince sert kullandm aracı ve 
az önce tekrar fulledim ve 55 tl aldi . Sonuç = 35 kurus . Yani şehiriçi ve olabildiğine sert kullanmla max yakacagim yakıtı 0.35 kurus olarak görmüş oldum :)
Sakin kullanmda 30kurus altına düşeceğimi düşünüyorum :)
Bu arada tam net hatrlayamiyorum , hatırladığım lpg litresini 2.6 lira civarında bi fiyata Aldm opetten . Saygılar sevgiler forever Gazzzzz.... :)

uçaktamircisi link' Alıntı:
Evet arkadaşlar sonunda lpg dönüşümünü gerceklestirmis bulunmaktayim :)
İlk denemede şehiriçi 160km yol yaptım . Sonuç ise harikulade .
Depomu fulledim ve yola koyuldum ..Yaklaşık yarım saat 45 dakika boyunca 150 km üzeri hızda kullandım .yklasik 10defa 0-100 denemesi yaptım . Olabildiğince sert kullandm aracı ve 
az önce tekrar fulledim ve 55 tl aldi . Sonuç = 35 kurus . Yani şehiriçi ve olabildiğine sert kullanmla max yakacagim yakıtı 0.35 kurus olarak görmüş oldum :)
Sakin kullanmda 30kurus altına düşeceğimi düşünüyorum :)
Bu arada tam net hatrlayamiyorum , hatırladığım lpg litresini 2.6 lira civarında bi fiyata Aldm opetten . Saygılar sevgiler forever Gazzzzz.... :)

Hayırlı olsun. Bol ekonomili sorunsuz kullanımlar diliyorum :) Aracı çok zorlamayın yüksek devirlerde ve yakıtı opetten almaya özen gösterin. En iyisi opet. Tarafımca test edildi, onaylandı ;)

Geri