Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prins hangi modeli acaba tam yazar mısınız ? Nerde taktırdınız ? Ben İzmir civarında taktırmayı düşünüyorum daMr.Can link' Alıntı:araç turbo olduğu için, kafadan 3 bin tl kitin fiyatı,
ben 1 ay araştrıdım, landrenzo iel prins arasında kaldım, ama prins in artıları daha fazla olduğu için, 3.250 tl ye( emülatör dahil) montaj yaptırdım,
tabi her zaman dediğimiz gibi, öncelik iyi montaj yapan bir usta![]()
wasiyet link' Alıntı:Prins hangi modeli acaba tam yazar mısınız ? Nerde taktırdınız ? Ben İzmir civarında taktırmayı düşünüyorum da
deli_yusuf link' Alıntı:Ben istanbulda bagcilarda cok yogun tavsiye alarak bir ustaya gittim. Emulator dahil 3.250 TL ye prins taktirdim ve cok memnunum. 50 kurusun altina inmeyen yakitim. Suan istanbul ici 23 kurus yakiyor. Eger dusunurseniz. Ustanin adres ve telefon bilgilerini verebilirim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Mr.Can link' Alıntı:hayırlı olsun hocam, aynı kit bende de var, ama şehiriçi 28 krş civarı yakıyorum. araç 5000 de iken taktırdım, şu an 8 binde. belki zamanla düşecektir. kullanım koşulu, hava durumu vs fark illaki olacaktır tabi, ama şehiriçi 23 krş çok iyi bence![]()
süleymanhoca link' Alıntı:Lpg yi shellden alın arkadaşlar bariz farkediyo inanın benzindemi diye bakmak zorunda kalıyorum hep![]()
Suleyman bey dogrusu gaz ayarini hangi gaz ile yaptirdiysaniz ayar sonu performans kaybi yada degisikligi yasamamak icin o marka gaz ile devam etmek en mantiklisi. Diger bir konu eger gaz ayariniz ideal degerler arasinda ise performans kaybi yasamamaniz gerek. Dogru lpg benzine gore verimsiz ama ona binayan silindire birim olarak benzine oranla %20 daha fazla gaz yakit olarak gonderiliyor. Ideal oranlar ltft -+2,5 stft +-10süleymanhoca link' Alıntı:Lpg yi shellden alın arkadaşlar bariz farkediyo inanın benzindemi diye bakmak zorunda kalıyorum hep![]()