1.4 astra classic?

evt var, hatta bende bu kasa ve motor hakkında bilgi almak istedim. 1.4 hb easytronic. kampanyalı fiyatı cazip geldi. corsa 1.4 otomatik ile astra 1.4 easytronic arasında kararsız kaldım.

benzinli 1,6 dan aşağı binmem,1,4 az yakıyor diyenlerde konya ovasında kullanıyor sanırım.

Her ikisi de güzel. şimmdi ne söylesem tartışma çıkacak en iyisi anket açın. otomatik vitesi çok sevmeme rağmen corsa-astra fakından dolayı astra derim. hb ama ağır araba.

pardon çok hastayım :D 26lt ile olacak dogrusu
26lt ile 512km

çok iyi yinede 50 lt de 1000 km süper bi rakam astra için gerçi bende 800 km gitmiştim geçtiğimiz yaz ama çok sakin kullanmıştım.

benzinli 1,6 dan aşağı binmem,1,4 az yakıyor diyenlerde konya ovasında kullanıyor sanırım.

Valla dostum bir gün aydına davet edeyim seni o zaman çalıştığım iş temposunda nerelere tırmandığımı, nerelerde araba sürdüğüm görünce Konya ovası olmadığını iyi görürsün.

Açıkcası ben İzmir de iken daha az benzin yakıyorum. Neden dersen KSK'den Bornova zaten otoban. KSK'den Güzel yalı 4 şeritli dümdüz yol.
İzmrim olmuş otoban memleketi. benmi konya ovasında araba sürüyorum sen mi?

Bugünkü güzergahım incele istersen sonra konya ovasımı diye konuş...

http://maps.google.com/maps?f=d&sou...37.870517,27.92038&spn=0.300289,0.617294&z=11

Son düzenleme:
:good::good:
Valla dostum bir gün aydına davet edeyim seni o zaman çalıştığım iş temposunda nerelere tırmandığımı, nerelerde araba sürdüğüm görünce Konya ovası olmadığını iyi görürsün.

Açıkcası ben İzmir de iken daha az benzin yakıyorum. Neden dersen KSK'den Bornova zaten otoban. KSK'den Güzel yalı 4 şeritli dümdüz yol.
İzmrim olmuş otoban memleketi benmi konya ovasında araba sürüyorum sen mi?

Bugünkü güzergahım incele istersen sonra konya ovasımı diye konuş...

http://maps.google.com/maps?f=d&sou...37.870517,27.92038&spn=0.300289,0.617294&z=11

astra gibi ağır kasalı araçlarda 1.4 motor yeterli değil...kullanan ve memnun olanları çok duydum...ama eğer genç dinamik ve biraz da spor araba kullanıyorsanız asla ve asla yetmez 1.4....90 geçmem deviri aşmam ve sadece araba beni bir yerden biryere götürmeye yarar diyorsanız 1.0 motorlu araçlar bile yeter :-))

Geri