1.4 astra classic?

slm bende 2000 model 1.4 16.v 90 bg astra G araç var 2 ay oldu alalı önceki aracım laguna 2.0 araç idi fark çok ama yakıt olarak süper araçda atiker LPG kiti var sıralı sistem simit tank ile şehir içinde 450 KM yol gidiyorum daha ne olsun....

Mesajlar baştan sona okunursa, kanı kaynayan gençler 1.4 o kasayı kaldırmaz, performansı seni tatmim etmez diyor, agır başlı,otomobili ulaşım için kullanan arkadaşlarda opel mühendisleri o kasaya 1.4 motor koymuşlarsa vardır bir bildikleri demişler ve hallerinden memnunlar :) burada karar kişiye kalmış, ne bekliyorsan ona göre araba alacaksın yada mevcut şartlardan mutlu olmayı bileceksin.

valla dostum yaş 39 deneyimim senden fazladır.bu güne kadar çok araba aldım sattım sayısız modele bindim,sayısız uzun yola gittim.son söyleyeceğim (büyük konuşacağım) 1,4 araç marka-model ne olursa olsun almam,tanıdığım insanlarada aldırmam.sanada 1,4 ünle mutlulluklar dilerim.

Dostum bende senin dediğin yolu çok iyi biliyorum. Nişanlım güzelyalıda oturuyor. kuzenim KSK girnede İmzire her geldiğimde bu yolu 1000lerce kez gidiyorum ve aydın şehir içinde yaktığımdan çok çok daha az yakıt tüketiyorum. Yapmanız gereken sadece Saati tutturmak siz iş çıkış saatine denk gelirseniz. Tabiki de yakarsınız. Fakat saatini tuttursanız 4. vitesten aşağı (oda güzelyalı konak arası yeşil dalga 60 olduğu için) gitmessiniz daha bugün yukardaki güzergahı hemen hemen aynı yolu gittim. en yüksek vites 3 olabildiğince çok viraj ve cift şerit bile yok. bir gün benimle dolaşmanı tavsiye ederim.

Satış olayına gelince altımda 2008 Astra G Beyaz 1.4 Baz model araç var daha dün 22.000TL satıyordum. Ben bu aracı 24.000TL ye aldım. 2 sene bindim 2.000TL zarardanmı bahsediyorsun. oda bindiğim süreç süper bir kar kalıyor. İzmir bilmem ama burası ufak şehir burada arabanın rengine, km'sine, sahibine ve motoruna göre alırlar. İnan ki 1.6'ları Fazladan hava yastığı yok ise en fazla 1.000TL fazla fiyat isteyebilirsin 26.000TL istesen baya baya bekler elinde "deneyimle sabittir!". Araç alırken 2. El'inide hesaplıyoruz.

Kim ne derse desin ben yakıt ve performanstan çok menunum dediğim gibi ben 90 ~ 100 arası araç sürerim amacımda gayemde bu. Zaten performans istesem 1.6 değil 2.0 alırdım.

Valla dostum bir gün aydına davet edeyim seni o zaman çalıştığım iş temposunda nerelere tırmandığımı, nerelerde araba sürdüğüm görünce Konya ovası olmadığını iyi görürsün.

Açıkcası ben İzmir de iken daha az benzin yakıyorum. Neden dersen KSK'den Bornova zaten otoban. KSK'den Güzel yalı 4 şeritli dümdüz yol.
İzmrim olmuş otoban memleketi. benmi konya ovasında araba sürüyorum sen mi?

Bugünkü güzergahım incele istersen sonra konya ovasımı diye konuş...

http://maps.google.com/maps?f=d&sou...37.870517,27.92038&spn=0.300289,0.617294&z=11
Murat Abicim yine mi aynı konuya döndü olay. Koskoca bir sayfa yazı yazmıştım teknik verilerle ama bir daha yazacak mıyım? Hayır :) Bıktım çünkü bu muhabbetten. Sen de bık abi boşver. Arkadaşın kullandığı araba da 1.3 zaten farkı yok. O da 90 beygir. Ben iddiaya giriyorum uzun yolda 2006 Model 1.4 Twinport Opel Astra H Hb aracımla onun yakıt verilerini zorlarım. Biliosun bi depo ile 1000 km gittiğimi paylaşmış ve kanıtlamıştım. Bu arada şehir içi 97 Oktan Shell V-Pover ile de devamlı kafa kalkarak ve çoğu zaman redline'a girerek (Mağlum 3 ay uzak kalmıştım :D ) 650 km yol yaptım Antalyada üstelik Şubat ayında. 10 Gün gezdim bir gün güneş açmadı. :D Bu muhabbete hiç karışmazsanız size saygım katlanacak emin olun. Görüşmek üzere Murat Abicim :D

aynen bende 1.4 var aldıgıma pişmanmıyım degilim ama 1.6 en ideali düz yolda fark yok ama kalkışta ve rampada bariz belli araba kndını kasıyo...1.6 dan aşagısı alınmaz....sonucta aynı yakıtı yakıyorsun motor ufak kasa agır arabayı kaldırırken daha cok gaza yuklenıyorsun yada rampa cıkarken aynı hesaba geliyor....

Geri