1.4 astra classic?

Şenol Tırak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 1.4 astra classic motor olarak nasıl? kasayı kaldırıyor mu? 90 beygir gücü var. yazın klima açıldığında yokuşlarda bayılıyor mu?

arkadaşlar 1.4 astra classic motor olarak nasıl? kasayı kaldırıyor mu? 90 beygir gücü var. yazın klima açıldığında yokuşlarda bayılıyor mu?

1.4 Classic alma dostum. motor bozuk, kasayı kaldırmıyor, yazın klima calışmıyor. Zaten OPEL mühendislerini de hepsini işten atmış. Hatta 2.0 motordan aşağı olan arabaları da geri çağırıyor.

Hay allahım yaa halen bunlar mı soruluyor. Aşın artık bunlar. 1.0 motor astralar var.

hiçbir sorunu yok arkadaşım al babalar gibi kullan 4 sene önce sıfır aldık bi kere bile yolda izde bırakmadı (maşallah)

1.4 Classic alma dostum. motor bozuk, kasayı kaldırmıyor, yazın klima calışmıyor. Zaten OPEL mühendislerini de hepsini işten atmış. Hatta 2.0 motordan aşağı olan arabaları da geri çağırıyor.

Hay allahım yaa halen bunlar mı soruluyor. Aşın artık bunlar. 1.0 motor astralar var.
:alkis::alkis::alkis:

çok ters çıkmışın abi hiç gerek yoktu ,sorduğu soru bence güzel bir soru,ben kendi bildiğim şekilde cevaplıyım o kasanın hakkı 1.6 dır net

çok ters çıkmışın abi hiç gerek yoktu ,sorduğu soru bence güzel bir soru,ben kendi bildiğim şekilde cevaplıyım o kasanın hakkı 1.6 dır net

:good::good::good::good::good:

Evet haklısın kusura bakmayın ters bir anıma denk geldi.

O zaman Sadece şunu söyleyim.

* Kalkışlarda performans düşüktür. (Önüme gelenle kapışacağım diyorsan)
* Yazın 2000 km den fazla tepe, dağ, bayır tırmandım. En dik yokuşda klima açık 3'ü vitesten aşağı düşmedim oda benim hatam.
* Bastıkca tüm arabalar çok yakar.
* 13.5 LT ile 512km yaptım.
* s2k_Vtec'nında dediği gibi performans arıyorsan 1.6 al, ekonomi arıyorsan 1.4 al.

* 13.5 LT ile 512km yaptım.

sanırım yanlış yazdınız.

bu kasanın hakkı 1,6 dır o bile bi süre sonra yetersiz gelecektir ama olsun yetiyo yinede :)

bu arada yanlız yazdın heralde 13,5 lt 512 km yol imkansız hele opel astrayla

peki yeni astra classic 1.4 (H) için ne diyeceksiniz bakalım :) :) :)

Geri