Ynt: 1.3 Sport'tan 1.4T cosmo ya geçiş..
San. Naj,
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz, sizin için bol paylaşımlı bir forum olmasını dilerim. Araç konusunda da, coupe düşünürmüsünüz bilmem ama isterseniz bir GTC ye de bakın derim, madem benzinli düşünüyorsunuz ve bir daha değiştirme imkanınız olmayacak, o zaman bir de GTC ye göz atın, tabi eğer coupe düşünüyorsanız ve araç size çok acil lazım değilse. Bende şuan dizel var ancak GTC modelini burdaki birçok arkadaş gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum. Her ne kadar fiyat ve motor seçenekleri hakkında henüz bir fikrim olmasada.
Eğer 1.4T alıcaksanız, benim size tafsiyem beyaz renk almanız yönündedir, beyaz bu araca gerçekten güzel gidiyor. Navigasyon olayında cyclone yada necvox öneririm, cd500 taktırırsanız daha sonradan değiştirme gibi bir imaknınız olmaz, fakat cyclone ve necvox naviler söküp takılabiliyor. CD500 ün cyclone a göre bence tek artı yönü, parlak, daha şeffaf görünümlü ekranı, kullanış açısından cyclone ve necvox birkaç adım önde. Eğer maddi durumunuz el veriyorsa, sunroof da ekletin derim, zaten cosmoda bütün donanımlar mevcut, sunroof ta alırsanız mükemmel olur.
Yinede bence önce GTC ye bir bakın, daha sonra kararınızı verin. Her ne araç alırsanız alın, sizin için şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.