1.3 cdti hangi motor yağı?

mobil1 0/40 tan şaşmayın arkadaşlar

ewt benim aracımda 15000 bakımda 0-40 mobil1 konuldu. araçda acayip değişimler oldu. motor sesi kalmadı, çekiş abartısız %30 arttı. kesinlikle abartı değil. 3. vitesde patinaj ediyor basınca.ancak benim şüphelendiğim şey, aracımında sıfır iken mevcut bulununan yağ, özelliğini kaybetmişdi. ve ben 15000 km o kötü yağla gittim. sonra mobil1 ile değişince hissettiğim fark fazla oldu. diye düşünüyorum. keşke ilk 5000 de yağı değişseymişim. yanlış yapdım. neyse artık olan oldu.

ewt benim aracımda 15000 bakımda 0-40 mobil1 konuldu. araçda acayip değişimler oldu. motor sesi kalmadı, çekiş abartısız %30 arttı. kesinlikle abartı değil. 3. vitesde patinaj ediyor basınca.ancak benim şüphelendiğim şey, aracımında sıfır iken mevcut bulununan yağ, özelliğini kaybetmişdi. ve ben 15000 km o kötü yağla gittim. sonra mobil1 ile değişince hissettiğim fark fazla oldu. diye düşünüyorum. keşke ilk 5000 de yağı değişseymişim. yanlış yapdım. neyse artık olan oldu.

kesinlikle haklısın

Castrol Edge 5w/40 alabilirsin iyi bir yağdır mümkün oldukça turbo d. tam senetetik kullan

dayımın corsanın bakımında gm 10-40 tam sentetık koydurduk...orjinal orjınaldır gm kendı aracı için en ıyı yağı uretır heralde...

Arabamın bakımı için yazılan km gelmesine 7000 km var bir senede olmak üzere .Yag değişimden km mi önemli sene mi önemli.120.000 bakımında neler yapılır bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. 1,3 cdti astra

Son düzenleme:
yağ değişimi için hangisi önce gelirse o geçerlidir..15bin bakımı seneye yetmez ise yinede değiştirilir eğer senesinden önce gelirse o zaman değiştirilir.
Ağır bakım derken yağ yağ filitresi,polen mazot filitresi, zincir kotrol ettirilir,
eğer 3 sene doldu ise fren yağı,frenlere bakılırım durumuna göre değişir veya kalır
şanzıman yağı kontrol edilir eksik tamamlanır

dayımın corsanın bakımında gm 10-40 tam sentetık koydurduk...orjinal orjınaldır gm kendı aracı için en ıyı yağı uretır heralde...

bildiğim kadarıyla petrol ofisinden dolduruyorlar:(

bildiğim kadarıyla petrol ofisinden dolduruyorlar:(

evet po dolduruyormuş. zaten sattığımız corsa c'de kullanmıştık.allah bin cezasını versin o yağın. zeytinyağı gibi bozuluyor. mobil 1 koyduk şimdi bütün araçlarımıza arabanın sesi azaldı.
mobil 1 tam sentetik yağdan şaşmayın arkadaşlar...

evet bende mobil kullanıyorum ve şuan memnunum

Geri