Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.3 cdti astraların yakıt tüketimi nasıl?örneğin sayısal olarak?yardım?
bülent senın astra chipli chipten sonra anlık yakıt tüketiminde bir değişiklik oldumu? benım arabada yol bilgisayarında anlık yakıt tuketımı acık oldugunda sinir oluyorum sehır ıcınde anlık bır kalkısta bır bakıyorsun abuk sabuk değerler gosterıyor 40 lara 50 lere cıkıyor kalkıstan sonra bırden ınıyor 8 lere 9 lara sabıt gıtmeye baslıyorsun araçla 4 lerde 5 lerde benım aractamı sorun var okumasında yoksa hepsı oylemı bılemıyorum ayrıca ortalama yakıt tuketımıne baktıgımda 7.3lt den aşagı ınmıyor uzun yol harıc bilgi verirsen sevinirim
yoln bilgisayarı verilerine göre arabam ortalama 100 kmde 6.8 litre yakıo.yani yaklaşık 162 bin yakıo,bnce ii bi veri!!!rakiplerinin değerleri oldukça fazla astraya göre.
gökalp kafamı yapıyon bizle şehir içinde nasıl 4.8 yakar ne yapıyorsun gaz pedalının altına çivimi dayadın veya senın araba yerınde duruyor,hergun göztepe-kartal arası işe gidip gelıyorum sabah sahil yolu musaıt oluyor ama akşam bağdat caddesi trafiği oluyor bilen bilir.Arabanın bilgisayarı 7.3 ten aşagı düşmedi,su ankı hava şartlarında malum havalar soğudu yolun yarısında ancak motor tam ısınıyor ne hikmetse birde bu hastalık var bu araçlarda dizel araçların motoru hemen ısınmazmış e motor ısınmayıncada yakıt fazla oluyor ben değil şehir içinde 4.8 leri 5.5 - 6 ya razıyım