1.3 cdtı astra 180 km

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konumu kilitlediginiz zaman konu hakkında yazılmış dogru durust yorum bile yoktu madem kilitleyeceksiniz sapınca kilitleyin ha ben onden gordum gidişatı deyip de kilitlediyseniz o zaman diger kilitlemeyi unuttugunuz konuların gozunuzden kacmamasını saglayınız durum boyle olunca akla cifte standart gelir alınganlık yaptıgım dogrudur hatta beni tanımadıgınızı benle alıp veremediginiz bişey olmadıgını bilmeme ragmen alınganlık yaptım nedenı de cıfte standarttır konuyu kilitlediginizden degil sadece benim konumu kilitlemiş bulundugunuzdan oturu insan ister istenez alınganlık yapıyor ben bu alınganlıgın gereksiz oldugunu daha once yazdıgım bir yorumumda belirtmiş ve bundan dolayı da özür dilemişimdir ama tekrara konuyu hortlatan siz oldugununz için insan şahsına sataşma oldugunu dusunur ve de bu sefer hakkaten alşınganlık yapma hakkım dogar ve de kınamayı da bundan yınelerım ben zaten unutmuş oldugum bir mevzuyu tekrar onumuze tasımıs oldugunuz ve de bunun sizde de alınganlık ile karşılanmış bulundugunu gorunce haklı olduguma inanmaya başlıyorum umarım acıklayıcı olmuşdur ayrıca madem kilitliyorsunuz neden tekrar actınız bakın da gorun dıye mi yani iki yanlış bir dogru etsin diye mi sizin yeriniz de olsam kilitledigim konuyu hiç açmazdım...

Ben bu konuların uzatılması olayını veya kilitlenmesini anlamış değilim sonuçta bu başlıkta da sonuç 180 190 km geçmediğidir.Gerisi geyik'tir.Geyiğinde kimseye zararı yoktur.Bırakın konu sapsın uzasın sonuçta sorunun cevabı alınmış...Diğer konular içinde aynı şeyi düşünüyorum...Tabi bazı kurarlları aşmamak şartıyla ;

Herkese merhaba problemim ile ilgili olarak GM Türkiyeyi aradım. Onlarda konu ile ilgilendiler ve aracı satın aldığım bayi kanalıyla bana klavuz yollayacaklarmış. Yeni Astra Sedan alan veya alacak olan arkaşlarla paylaşmak istedim. Ayrıca bu araçtaki en büyük eksik bagaj kapağının illa içeriden açılması bu aracı almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Birde CDTI 1.7 100 HP'lik versiyonu yurtdışında satışta ama Türkiye de yok... Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Herkese merhaba problemim ile ilgili olarak GM Türkiyeyi aradım. Onlarda konu ile ilgilendiler ve aracı satın aldığım bayi kanalıyla bana klavuz yollayacaklarmış. Yeni Astra Sedan alan veya alacak olan arkaşlarla paylaşmak istedim. Ayrıca bu araçtaki en büyük eksik bagaj kapağının illa içeriden açılması bu aracı almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Birde CDTI 1.7 100 HP'lik versiyonu yurtdışında satışta ama Türkiye de yok... Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
konu sapmış:D :D :D :D

1.3 e bisiklet motoru dienler,madem gerçek motorlu araba kullanıyorlar da neden yakıt olarak mutfak tüpünü tercih ediolarki,onu mrk ettim. kimse kimsenin aracını küçümsemesin lütfen.

1.3 e bisiklet motoru dienler,madem gerçek motorlu araba kullanıyorlar da neden yakıt olarak mutfak tüpünü tercih ediolarki,onu mrk ettim. kimse kimsenin aracını küçümsemesin lütfen.

Yaa niye bu konuyu durup durup güncelliyorsunuzki?

Sırf LPG li araç kullananlara sataşmadır bu..

lpg kullanılabilir ama 1.3 bisiklet motoru die komik şeyler sölenmesin die yazdık,kimse alınmasın. sonuçta hepimiz opel kullanısıyız sevelim sevilelim,spor dostluk kardeşlik...

lpg kullanılabilir ama 1.3 bisiklet motoru die komik şeyler sölenmesin die yazdık,kimse alınmasın. sonuçta hepimiz opel kullanısıyız sevelim sevilelim,spor dostluk kardeşlik...

Doğru söylüyor olabilirsin ama arka sayfalarda kalmış bir konuyu güncelleyip ortamı germeye gerek yok arkadaşım ;)

arkadaşlar yarışa gitmiyoruz dikkatli olalım 200 yapsa ne olur yapmasa ne olur kendi canımıza sevdiklerimize ve insanlara zarar vermeyelim bir seferden bir şey olmaz demeyelim o anda otomobilde veya sizde yaşanacak bir olumsuzluk hayatınızı kaybetmenize neden olabilir
:alkis: :good: :good: :good:

Arkadaşlar sürat felakettir dedikleri doğru
hem bu forumu okuyan gençlere kötü örnek oluyorsunuz
araçaların yaptığı hızın fabrikaca belirlenen ölçüleri doğrudur ama siz hava yol... gibi şartlarla bunun değişebileceğini bilirsiniz.
deneme amaçlı ZZR 1100 ile ve MB 190E2.5 16 EVO II ile hız yaptım ama ister 4 isterse 2 tekeli olsun hiçbir mantığı yok! sonuçta hız arttıkça bariyerler birleşiyor hissi doğuyor ve yol nokta haline geliyor.
kaza geçiren represant arkadaşlar var biri 180 ile kamyona arkadan girdi ve hayatta ama şimdi 100 ü geçmez. Bir nasihat bin müsibetten iyidir.
Ekonomi amaçlı yapılmış 1.3 dizel motorlu bir araçla hız yapsak ne yapmasak ne!
Kaza yaptığımızda ise çok şey değişir, Şehiriçi 10 dakika şehir dışı 30-40 dakika erken gitmemizi sağlar fakat canınıza mal olabilir! lütfen dikkat!
Boluya yemeğe gelin ben ısmarlarım ama YAVAŞ YAVAŞ :) :) :)

Geri