- Konuyu Başlatan
konumu kilitlediginiz zaman konu hakkında yazılmış dogru durust yorum bile yoktu madem kilitleyeceksiniz sapınca kilitleyin ha ben onden gordum gidişatı deyip de kilitlediyseniz o zaman diger kilitlemeyi unuttugunuz konuların gozunuzden kacmamasını saglayınız durum boyle olunca akla cifte standart gelir alınganlık yaptıgım dogrudur hatta beni tanımadıgınızı benle alıp veremediginiz bişey olmadıgını bilmeme ragmen alınganlık yaptım nedenı de cıfte standarttır konuyu kilitlediginizden degil sadece benim konumu kilitlemiş bulundugunuzdan oturu insan ister istenez alınganlık yapıyor ben bu alınganlıgın gereksiz oldugunu daha once yazdıgım bir yorumumda belirtmiş ve bundan dolayı da özür dilemişimdir ama tekrara konuyu hortlatan siz oldugununz için insan şahsına sataşma oldugunu dusunur ve de bu sefer hakkaten alşınganlık yapma hakkım dogar ve de kınamayı da bundan yınelerım ben zaten unutmuş oldugum bir mevzuyu tekrar onumuze tasımıs oldugunuz ve de bunun sizde de alınganlık ile karşılanmış bulundugunu gorunce haklı olduguma inanmaya başlıyorum umarım acıklayıcı olmuşdur ayrıca madem kilitliyorsunuz neden tekrar actınız bakın da gorun dıye mi yani iki yanlış bir dogru etsin diye mi sizin yeriniz de olsam kilitledigim konuyu hiç açmazdım...