0444 1 444 nolu numaradan gelen aramalar...

EthemBozkurt

Yönetici
Moderatör
06-Ankara
arkadaşlar 0444 1 444 den gelen aramalara dikkat edin. türk telekomdan arıyoruz vs diyerek, kimlik bilgisi ve kredi kartı bilgisi istiyorlar haberiniz olsun sakın kanmayın bunlara.

beni sabahtan beri 4 . kez aradılar artık dayanamayıp açtım . buyrun dedim, beyefendi sizi türk telekomdan arıyoruz, bilgilerinizi güncelleyeceğiz dedi bir bayan. ne bilgisi dedim ,kimlik ve kredi kartı dedi..... öyle deyince uyandım allah bilir kaç kişiyi kandırdınız böyle ,kaç can yaktınız diye sordum. bayanda anlamadım dedi . ben bunu yemem deyince ne dese iyi yiyen çok salak var deyip telefonu kapattı hemen :sopa:

aman arkadaşlar sizlerde paylaşın bu numarayı. yazık olmasın eşimize dostumuza.....

demişler ya denizide bitmeeez kerizide diye...
allahından bulasıcalar kaç kişiyi çarpıyorlar öylede...millet de o kadar cahil olmasın arkadaş yaa..
bir zamanlarda yabancı hatunlar rusya civarı çaldır kapat yapıp aratıyorladı bizim milleti...işte yanına gelmek ben senle kalmak fakat yok para bilet uçak diye de az kişiye yerleştirmediler...gerçi hepside hak ediyor..

Ethem beni bu numaradan (+3598778837**) sık sık rahatsız ediyorlar, bu numara neyin nesidir, hangi operatöre, hangi ülkeye aittir biliyormusun? :)

savaş abi o numarada bulgaristan numarası. onlarda çete cevapsız atıp. aramanı bekliyorlar .arayıncada vay param yok vay şöyle böyle kandırıp hem cep faturana yüklü para geliyor birde kandıysan telefondaki bayanın hesabına para yatırıyorsun :) aman açma ve arama .

ısrarla arıyor ama, bir daha ararsa senin telefonunu vereceğim :)

ver tabi abi nedemek. :)

benide geçen biri aramıs artık öğk gelen numaralardan merhaba ben baskomiser kemal kimle görüsüyorum diyo dedim koca baskomiser kimi aradığını bilmiyomu hemen kapadı

benide geçen biri aramıs artık öğk gelen numaralardan merhaba ben baskomiser kemal kimle görüsüyorum diyo dedim koca baskomiser kimi aradığını bilmiyomu hemen kapadı

Sen de "Ben de Namık Kemal buyrun" deseydin :). Geçenlerde Ankara'da iken telefon çaldı (oradaki evimizi çok nadir kullanıyoruz) arkadaş kendisini komiser olarak tanıttı, ben de salağa yatıp komiserimi can kulağı ile dinledim :). Hakkımdaki şikayet; güya bizim telefondan bir binbaşının evi aranarak eşi tehdit edilmiş (telefon yılda 10 kere kullanılmıyor) ..... falan filan. Ben dinledikce komiserim çoşuyor, sonunda dayanamadım vatandaşa dedim ki; ulan .... bu telefonda konuştuğun kişinin kim olduğunu biliyormusun, bu telefonun kayıtlı olduğu kişinin neci olduğunu biliyormusun gibi sözlerle ben atağa geçtim. Ağzını biraz bozarak tepki verdi ondan sonrası görüşmeler malüm burada paylaşırsam banlanırım. :) Bu tür görüşmelerde panik yapmamakta fayda var, hatta rahatsız etmeler artıyorsu aranan numaraları gösteren tarzda bir telefon edinmekte fayda var.

ethem beni bu numaradan (+3598778837**) sık sık rahatsız ediyorlar, bu numara neyin nesidir, hangi operatöre, hangi ülkeye aittir biliyormusun? :)

benide arıyolar +03598856585 bu numaradan beni ararmısın canım diyip kapatıyor hatun bende ethem abinin numarısını veriyim o zaman sakıncası yoksa ethem abi:):)

tabi tabi verin benim numarayı :)

Geri