0444 1 444 nolu numaradan gelen aramalar...

Kazak erkek böyle olur işte, yürü be angaralı kim tutar seni :).

arkadaşlar 0444 1 444 den gelen aramalara dikkat edin. türk telekomdan arıyoruz vs diyerek, kimlik bilgisi ve kredi kartı bilgisi istiyorlar haberiniz olsun sakın kanmayın bunlara.

beni sabahtan beri 4 . kez aradılar artık dayanamayıp açtım . buyrun dedim, beyefendi sizi türk telekomdan arıyoruz, bilgilerinizi güncelleyeceğiz dedi bir bayan. ne bilgisi dedim ,kimlik ve kredi kartı dedi..... öyle deyince uyandım allah bilir kaç kişiyi kandırdınız böyle ,kaç can yaktınız diye sordum. bayanda anlamadım dedi . ben bunu yemem deyince ne dese iyi yiyen çok salak var deyip telefonu kapattı hemen :sopa:

aman arkadaşlar sizlerde paylaşın bu numarayı. yazık olmasın eşimize dostumuza.....
Vallaha Ethem senin yazını görmesem belki benim gibi saf yutardı..
geçen hafta aradılar bende hanım evde değil dedim ne zaman gelir dediler akşama dedim o gün tesadüf geç geldik yırttık aradan geçti senin yazını okudun hemen hanıma sakın açma dedim bugün bile aradılar çıkmadım :)
Allah razı olsun

ne demek selim abi. burasıda bizim ailemiz :) kimseyi kandıramasın bu hırsızlar....

geçen aylarda benide bu bulgaristandan çok arıyorlardı. ozamanlar yurt dışıylada sürekli iş nedeniyle görüşme halindeydim. mecburen açıyordum. bıkmıştım ama artık aramalardan. ara beni görüşelim deyip kapatıyorlardı. kurban bayramından sonra allahtan bittide iş görüşmelerim. hattı iptal ettirip yeni hat aldım. ama yine aramaya devam ederlerse Ethem abinin numarasını veriyoruz galiba dimi? :)

Selamlar, az önce bu işlerden anlayan bir arkadaşımla konuştum. Herhangi bir dahili santral sahibinin çıkış numarasını bu şekilde değiştirebileceğini belirtti. Yani isterlerse sizi kendi numaranızdan bile arayabilirler. Bence sizi arayan kişilerin arama zamanı ile birlikte TT ve emniyete dilekçe verin, hukuksal takip yapsınlar. Eminim emniyet bu işi takip edecektir. Kolay gelsin.

benide aramışlardı malum banka hesabınızı PKK kullanıyor diye "ben kimim biliyormusun"
kimsiniz dedi "......emniyet müdürünün ogluyum ve telefonum dinleniyor ve sizin yeriniz belirlendi " dedim... " hass....... " diyip telefonu yüzüme kapadılar.

Geri