0421 arıza kodu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

faruk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracım 0421 arıza kodunu verdi.açılımı: ISITMA KATALiTiK RANDIMANI SINIRLAR ALTINDA bu ne demektir.yardımlarınızı bekliyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:45 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:27 ----------

yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar.acil bekliyorum

merhaba arkadaşlar aracım 0421 arıza kodunu verdi.açılımı: ISITMA KATALiTiK RANDIMANI SINIRLAR ALTINDA bu ne demektir.yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba aracınız lpgli mi aracınızın egzoz emisyon lambası yanıyor ve bu lambayi söndürüp aracı benzinde kullanın 3-4 gün tekrar aynı hatayı veriyor mu vermiyorsa sorun lpgde araç benzinde yanmayan lamba lpg ye geçince yanar o gün içinde ilk önce aracın lpg tesisatı na baktırın ateşleme bobinine kablo bağlanmış mı bende de aynı hata vardı

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:50 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:47 ----------

Benim paylaştığım konu burdan bakınız
http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/102937-astra-h-de-katalizor-iptali-yapsam-mi.html

aracınızın motoru ne? kmsi ne? sorun lpgdemi gerçekleşti? lpg varmı? tesisatla son zamanda oyandı yada birşey yapıldımı? siz biraz açın konuyu bizde yorum yapalım bilgimiz dahilinde...

Geri