0 Rh (-) Negatif Kan [Ankara] 05.08.08

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlığı kan bulunana kadar ya da ameliyat gerçekleşene kadar diyelim sabitledim. umarım bulursunuz. Geçmiş olsun

arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. dün 6 ünite kanı tamamladık çok şükür.

aklınızda bulunsun Fatih Hastanesi bu konuda çok yardımcı oluyor...

çok şükür sevindik

çok şükür sevindik
volkan çok saol gerçekten böle fedakar arkadaşların olduğunu bilmek çok mutlu etti beni... bizde çok sevindik. kaç gündür kan arıyoruz. Fatih Hastanesi saolsun 2 ünite takas ettiler bugün...

İnşallah ameliyatta çok başarılı geçer. Tekrar geçmiş olsun

Umarım herşey yolunda gider..

Allah acil şifalar versin

""Mustafa Konuyu gördüm ve bizim lösemili arkadaşımızı için yaptığımız isimlerle görüştüm ve 4. isimlede son görüşmemi yaptım yazıkki biliyorsun belki kan bağışı ardından 6 ay tekrar kan verememeyi göz önünde tutarak verdikleri sözü tutamamak korkusu ile üzülerek red ettiler..
Ancak bir arkadaşımın bana 0RH- kan konusunda tavsiyesini sana ileteyim.Askeriyede veya karakollarda izin almak isteyen gönüllü kişilerden genelde zor da olsa bulunan kan gruplarını bulabilmek daha kolaymış.Deneyebilirsin.Yapabileceğim bir şey olursa yine bana bilgi verirsin..Üzgünüm yardım edemediğim için..(kan değişimi kabul edilirse ben 0RH+ kan verebilirim.Bunuda sorabilirsin)""

Çok sevindim..Sonradan gördüm bulunabildiğini kusura bakmayın;) yorgunluk olsa gerekk:(..

acil şifalar...

geçmişolsun son durumlar hakkındada msj atarsanız seviniriz

Geri