Slm arkadaşlar. Ufak bir kaçamak yapıp İzmir e geldim. Bugun bütün gün arabamlaydım. Alıp yıkamak için Urla ya götürdüm. Makinayı da demekti amacım hem de bıcı bıcı yaptırmaktı. Ama hortumun azizliğine uğradım. Ucu alete uymadı. Neyse dönüşte de Koçtaş a uğrayıp durumu yetkiliye anlattım. O da bana bir parça verdi ve sorun çözüldü ama ben makinayı deneyememiş oldum. Neyse 2 sene garantisi var zaten. Döndüğümde deneyeceğim artık... Fakat bu benim arabayı yıkamama engel olamadı. Arabayı önce hortumla bir güzel ıslattım. Sonra su ve süngerle kirini bir güzel aldım. Daha sonra cilalı şampuanla bir güzel süngerle her yeri yıkadım. Paspasları ve iç mekanı temizledim. Süpürge tuttum. Jant koruma ve lastik koruma spreylerini sıktım. Arabayı yokuş yukarı ve aşağıda pozisyon değiştirterek duruladım, sildim, kuruladım... Tüm bu yıkama işlemleri saat 17:00 de başlamıştı. İşimi bitirdiğimde saat 20:00 olmuştu

Aralıksız 3 saat yıkamışım arabayı... Arabanın her yerini sildim ama manyak araba yıkarım, hiç kimsenin aklına gelmeyecek yerlere bile elim değer. Anahtarı bile iğne ile temizlerim, silerim... Bu konuda ruh hastasıyımdır ayıptır söylemesi
Fakat onca emeğimden sonra siyah arabanın kaderi olsa gerek, anında üzerinde toz biriktiğini gördüm

Biraz moralim bozuldu ama ben bu yola bilerek çıktım. Yine de siyah rengi çok seviyorum. Bende de bu ruhsal bozukluk olduğu sürece arabayı her gün yıkarım

. Paylaşmak istedim. Keyifli sohbetler dostlar...