benim araç 900 km oldu ilk aldığımda sanki 70 beygirdi
şimdi oldu 100 beygir 115e az kaldı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değinize çok şaşırdım benımde aracım 1.6 benzinli ve üsküdarda merkezde oturuyorum burayı bilen varsa ne demek istediğimi anlar burada her yer ama her yer yokuştur ve o kadarda diktirki buralara ben afedersiniz osurukkesen yokuşları derimBugün otoparkın rampasından çıkarken sıkıntı yaşadım.. 1. vites çok hantal kalıyor![]()
iyi yapmışsın süleyman abihemde nasıl bir heyacan sorma gitsin ama sonuçta şöyle bir bakındım.gözümde kaçan bir şey olmuştur teslim almaya gittiğimde daha detaylı bakacağım.bakacaklarımın listesini bile yaptım.![]()
buna sevindim işte sağol arkadaşımKim ne derse desin motor 10000'den sonra kendine geliyor. Combo öle bi serileşti ki utanmasam kalkışlara katılcam![]()
bunları duydukça daha da seviniyorumbenim araç 900 km oldu ilk aldığımda sanki 70 beygirdişimdi oldu 100 beygir 115e az kaldı
![]()
tabi yapacağız araba dolusu para veriyoruz,birde o kadar beklemişiz.iyi yapmışsın süleyman abi![]()
Sevgili avukatımbayanlar baylar, aracın plakasını da aldim,yarin ögleden sonra teslim aliyorum. cumartesi sabah duygu ve düsüncelerim ve de illa ki astramin resimleri ile burada olacagim.. sizlere cok tesekkür ediyorum. yarin teslim almaya gittigimde aracta nelere dikkat edecegimi, hangi özellikleri soracagimi,neyi nasil kullanacagimi sayenizde artik biliyorum... görüsmek üzere ladies and gentilmen![]()
bayanlar baylar, aracın plakasını da aldim,yarin ögleden sonra teslim aliyorum. cumartesi sabah duygu ve düsüncelerim ve de illa ki astramin resimleri ile burada olacagim.. sizlere cok tesekkür ediyorum. yarin teslim almaya gittigimde aracta nelere dikkat edecegimi, hangi özellikleri soracagimi,neyi nasil kullanacagimi sayenizde artik biliyorum... görüsmek üzere ladies and gentilmen![]()