- Konuyu Başlatan
Valla dostlar toplaşma olayı olurda beni çağırmazsanız alınırım ona göre![]()
Fahri Opel'cisin sen usta

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla dostlar toplaşma olayı olurda beni çağırmazsanız alınırım ona göre![]()
abi nasıl heyecan var mıydı?? ben heyecandan lastikler bakmayı bile unutmuştum.arkadaşlar bugün gittim arabayı gördüm lastikleri bridgestone turunza nasıl bu lastikler iyimidir.
evet bende çok korkuyodum önce ama gayet güzel çekişi.ama 2. viteste o dediğim sıkıntı var belki de daha motor açılmadığı içindir...
İşte bunu havayi fişeklerle kutlamalıyız Cenk Bey...Dostlarım, kader arkadaşlarım, yoldaşlarım.
Bugün saat 19:30 da aracımı teslim aldım.
Şimdiye kadar 150 km yol yaptım araba ile.
Resimleri akşam olduğu için çekemedim. Ancak yarın sizler için detaylı çekeceğim.
İlk izlenimlerimi de birazdan paylaşacağım inş.
lordum öyle cidden 2 de bayılıyor motor ama fazla gaz vermediğim için de olabilir malum rodaj dalgasına...Hayret ettim şu sohbetinize arkadaşlarYahu ben arabaya 1.6 üstün hizmet madalyası vereceğim neredeyse... Easytronic'mi kazıklıyor beni nedir anlamadım ki
![]()
bir de mesela 1. viteste gaza fazla yüklendiğimde direksiyon resmen kitleniyor ağırlaşıyor burnunun atmaması için![]()
hemde nasıl bir heyacan sorma gitsin ama sonuçta şöyle bir bakındım.gözümde kaçan bir şey olmuştur teslim almaya gittiğimde daha detaylı bakacağım.bakacaklarımın listesini bile yaptım.abi nasıl heyecan var mıydı?? ben heyecandan lastikler bakmayı bile unutmuştum.
Hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle...