Evet lordumKontak kapatıp, kapı açtıktan sonra selektör yapıyorduk değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet lordumKontak kapatıp, kapı açtıktan sonra selektör yapıyorduk değil mi?
günaydın hilmi kardeşim bu follw-me ne nasıl çalışır düğmesi falan varmı bireaz açarsan bende ögrenirimsağol lordum.
bu arada yeni bişey farkettim.tam arabayı parkettim elektrikler gitti sitede ben de follow-me özelliğimi çalıştırayım dedim.farlar yandı parklar da yandı bi de baktım ki geri lambalarım da yanıo.çok hoşuma gitti bunun olması![]()
teşekkü ederim.dün vergisini yatırmışlar .bugün plaka işlemleri başlatıcakmış.özel plaka istiyordum vazgeçtim.sanırım cumaya araçı alırım.tabi araçı alır almaz fotoğrafları koyacağım.Gözünüz aydın Süleyman bey, iş nihayete geldi demektir evrak istiyorlarsa.. Özel plaka istemiyorsanız (ki vakit yok buna) bu hafta içinde tamamlanır muhtemelen.
Fotoğraf çekip paylaşırsanız memnun oluruzBu kadar bekledik, görelim bakalım
![]()
Anahtara basılı tutuldugunda camların açılmasını da cok kullanıyorum.
Kapıları kilitledikten sonra kilitleme tuşuna tekrar basılı tutunca camın kapandığını biliyorum.. Açılmasını nasıl yapıyoruz?![]()
Daha önce de yazmıştım ama şimdi de yazayım. Bence bu navigasyonu alacagınıza N95 alın hem telefon hem de gps olsun. Siz aldıgınızda gps programı benden merak etmeyin... Çok da başarılı ben hep kullanıyorum. İzmir gibi yerde süper çalıştı. Bursa da da denedim. Orda da çalıştı. Bakalım pazartesi İstanbul yolları taştan... Benimkisi bir fikir sadece...
actıktan sora da acma tusuna basılı tutarsanız acılıyo