0-3000 km rodaj sürecindekilere...

İyi niyetlerin için teşekkür ederim Lordum:good:2 haftam kaldı sıkıyorum dişimi :)
5000 km. yi geçmiş bir kardeşiniz olarak depoyu fulleyince 748 km menzil gördüm(uzun yoldan gelirken).Ha şehir içinde gider mi?? Hayır... Peki moralimi tavana vurduruyor mu??? Kesinlikle evet ;)

150 Km. lik şehirlerarası yolda, 100 km./ 6.3 lt. ortalama yakaladım.

Klima açık, 4 yetişkin, 90 km./saat hızı geçmeden. Hedefim, 6 lt. altına indirmek, inşaallah.

Son düzenleme:

Klima açık, 4 yetişkin, 90 km./saat hızı geçmeden. Hedefim, 6 lt. altına indirmek, inşaallah.
Valla bizim bu 5000 km.nin rahat 3000 i şehir dışıdır ancak ben 90 km/s le gitmediğim için o değerleri yakalayamadım :o ama yine de 7.2 lere kadar inmişti.Şimdi şehir içinde 7.4 falan gösteriyo.En azından ben ordayken öyleydi...

Ben 9-9.5 litrelerde dolaşıyorum :) Ama şehiriçi...

Ben 9-9.5 litrelerde dolaşıyorum :) Ama şehiriçi...

Ben oralara daha inemedim, 11 kusurlarda dolanıyor. Halbuki, işim 3.5 km. uzaklıkta ve
çevre yolundan gidip geliyorum, 2.5 km.si dümdüz yol, yalnızca bir tek ışık var. :cry:

Hazır yeri gelmişken sorayım, bizim Astralarda hava kalite sensörü varmı?

Daha basit anlatımla, dış hava temizliğini ölçüp, dış hava sirkülasyonu kapaklarını, otomatik kapatıyormu?

Bana kapatıyor gibi geldi, bilen varsa yazması, rica.

Hazır yeri gelmişken sorayım, bizim Astralarda hava kalite sensörü varmı?

Daha basit anlatımla, dış hava temizliğini ölçüp, dış hava sirkülasyonu kapaklarını, otomatik kapatıyormu?

Bana kapatıyor gibi geldi, bilen varsa yazması, rica.

Cosmo'da var o özellik maalesef. Torpido soğutması koymamışlar enjoy modellere diye hiç takılmamıştım ama bu hava kalitesine göre kapakları kapatma özelliği olsaydı iyi olabilirdi gerçekten.

Cosmo'da var o özellik maalesef. Torpido soğutması koymamışlar enjoy modellere diye hiç takılmamıştım ama bu hava kalitesine göre kapakları kapatma özelliği olsaydı iyi olabilirdi gerçekten.
Daha 1-2 gün önce bi forumda daha konuşulmuştu bu.Ne yazıkki bizim araçlarda yok cosmolarda var:sorry:

bugun aracıma 200'ü gosterdım beyler :)

Geri