0-3000 km rodaj sürecindekilere...

Cosmo modelinin mercekli farı bile olsa yeter.Angel olayı artık basitleşti.Hemen hemen her arabada var.

alsaydın cosmo o zaman ... ewet herkezde var ama ıstemeyen takmaz zorla degıl yanı anladın mı

alsaydın cosmo o zaman ... ewet herkezde var ama ıstemeyen takmaz zorla degıl yanı anladın mı

Ben sadece zevkimi söylüyorum.Önyargılı konuşmadım ki.Herkesin zevki farklıdır.Ben yakıştırmıyorum sen yakıştırıyorsun.Sadece fikrimi söyledim.Bu tepkinizin sebebini anlamadım.

Ben sadece zevkimi söylüyorum.Önyargılı konuşmadım ki.Herkesin zevki farklıdır.Ben yakıştırmıyorum sen yakıştırıyorsun.Sadece fikrimi söyledim.Bu tepkinizin sebebini anlamadım.

daha duzgun konusursan bu tepkıyı almazsın bu formda eger bızı takıp ettıysen eger nasıl konusuldugunu da gormussundur

Sağol abi iyi geçti bir sorun olmadı çok şükür, aracıma kavusunca daha da iyi oldum:)

@Hilmi'cim konuyu bilmiyorum ama sen de insallah tez zamanda kavusursun aracına.
@Murat abi sen hangi resmini koysana sana yakışır. Bu arada topic işi şakaydı abi:)
Yaz okulundayım Uğurcan'cım araba memlekette.O yüzden bekliyorum.Bu arada çiziği çok kafana takma bende de tamponun üst kısmında çok ufak bi boya kalkması var bağajı açınca soğutucu düştü yakalayamadım.Kılcal çizikler var 1-2 tane de yolum düşünce autoking e gösteririm.

daha duzgun konusursan bu tepkıyı almazsın bu formda eger bızı takıp ettıysen eger nasıl konusuldugunu da gormussundur

İnanınki forum sitelerinde konuşma faslında tecrübem var.Nasıl konuşulacağını da az çok biliyorum.Eğer ki diğer mesajımda yanlış veya size karşı kasıtlı bir kelime ya da cümle söylediysem kusurabakmayın.Ama kendimce kötü veya kasıtlı bir konuşma göremiyorum.Sadece fikir beyanında bulundum.

İnanınki forum sitelerinde konuşma faslında tecrübem var.Nasıl konuşulacağını da az çok biliyorum.Eğer ki diğer mesajımda yanlış veya size karşı kasıtlı bir kelime ya da cümle söylediysem kusurabakmayın.Ama kendimce kötü veya kasıtlı bir konuşma göremiyorum.Sadece fikir beyanında bulundum.

anlamıyosunuz galıba dıkkatlı konusun sadece dıyorummmm...

anlamıyosunuz galıba dıkkatlı konusun sadece dıyorummmm...

Bu konuyu burda fazla uzatmadan kapanması gerektiğini düşünüyorum.Büyüğüm olduğunuz için saygıda kusur etmem fakat ne için ve hangi konuda yanlış yaptığımı hala anlamış değilim.

kapatalım bencede ....

Geri