ugurcan'cım uzme olcak bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada bugun Milli oldum. Aracımı Alsancak'ta sokak arasına park ederken yanıma bir adamcık yanaştı. Aracı park etmeme yardım etti. Ben oracıkta yasa dışı değnekçi olduğunu anladım. 5 tl ücret istedi. Banka işi için gelmiştim. Bir şey yapmasın arabaya diye verdim 5tl yi. Ama içime kurt düşmüştü bir kere. Banka da işim de uzadıkça da uzadı aksi gibi. Arabaya döndüğümde sağ ön lastik üzerinde yay şeklinde bir çizik olduğunu fark ettim. Daha arabyı dün yıkamıştım ve aracın her yerine el sürdüğümden arabanın o bölgesinde bir çizik dahi görmemiştim. Sabah arabayı ilk çalıstırdığımda da hep bir dönerim etrafını arabanın, ordan da temizdi araç, zaten otoparkta park halindeydi. Direkt de otoparktan bankaya gitmiştim. Yani bir güzel çizmişler. Moralim bozuldu çok ama sonradan sigortamın mini hasar onarımı aklıma gelince de biraz olsun rahatlayıp arabayı alarak ordan ayrıldım. Aman sizler de dikkat edin arkadaşlar. Değnekçilere güvenmeyin, belediyenin yada güvendiğiniz okul otoparklarına park edin. Ben de yakınımda güvendiğim bir okul varken gittim daha yakın olsun diye sokak arasına ve değnekçiye bıraktım. Kendime tek kızdığım ve sinir olduğum nokta da burası zaten...
Lord'u piyasadan çektiler, artık elini öpene gösteriyorlar
Ortadan kaybolan sensin Kırklareli fatihiHoşgeldin...
hahahahaha kedıcıklerı sevelım onlara ıyı bakalım lutfen lordumsıddet uygulamayalım
:
Arabayı aldıktan sonra ben satanist oldum, söylemedim mi size ?
Angel.. ı ıh yaptırmayacağımçok beğeniyorum ama dokunmayacağım arabaya
bir kere elim değerse sonra masrafın önüne geçemem
![]()
![]()
Dur şunlara bir daha bakayımMaşallah