Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hilmi çok damardan anlatmışsın o günleriVallahi hislendim
![]()
@harrun kardeşim @bilgetn'nin yazdıklarını söylediklerimizi doğrular nitelikte.Hevesini kaçırma biraz daha sabır:good:En taze bekleyenlerden biri olarak gerçekten bindinmi unutuyorsun herşeyi. Bana sanki hiç beklememişim gibi geliyor. Bayide araba varmışta gidip almışsın gibi geliyor....
Bizim araç dizel değil benzinli ancak ayağım debriyajın üstündeyken çok hafif bir "tık tık" hissediyorum.Ama bazen ayağımın debriyaja hafiften bastığını hissediyorum ondan da olabilir.Kitapçıkda da yazdığı gibi debriyaj pedalını ayak desteğim olarak kullanmamaya çalışıyorum artık.Bu arada dizel araç sahiplerine birşey soracam. Debriyaj pedalınız ayağınız altında oynuyormu yani tık tık vuruyormu ben teknik servisi aradım bana yaylı volan dizellerde yapar falan dediler ama ben pek inandırıcı bulmadım....
Bayiyi arayın sipariş numaramı verin Opel Türkiye'yi arayacağım diyin oyalıyosunuz beni sizden yeterli bilgi alamıyorum diyin bence.İnsanın sabrını zorlar nitelikte konuşmaları canımı sıkıyor.Çarşamba gelicek denilen araba hala ortada yok.Sağolsunlar bir hafta daha yediler.Bu hafta da gelsin artık.
Bayiyi arayın sipariş numaramı verin Opel Türkiye'yi arayacağım diyin oyalıyosunuz beni sizden yeterli bilgi alamıyorum diyin bence.
Elinizde olması önemli değil.Sizin bunu söylemeniz bayiyi tedirgin eder.Daha önce de anlatmıştım.Babama sürekli yok son hafta yok şu zaman diyolardı.Aradım dedim ben yeterli bilgi alamıyorum kaç gemi geldi araç nerde hala bilmiyosunuz.Sipariş numaramı verir misiniz Opel Türkiye'yi arayacağım dedim.O ara kekeledi.Sonra durun ben bi bakayım dedi.Sonra aracınız gümrüğe girmiş 25 inde bayide olacak dediSipariş formu elimizde var.Sipariş kodu üzerinde yazıyor.Pazartesi de gelmezse eğer direk olarak distribütör le muhattap olucam.
Elinizde olması önemli değil.Sizin bunu söylemeniz bayiyi tedirgin eder.Daha önce de anlatmıştım.Babama sürekli yok son hafta yok şu zaman diyolardı.Aradım dedim ben yeterli bilgi alamıyorum kaç gemi geldi araç nerde hala bilmiyosunuz.Sipariş numaramı verir misiniz Opel Türkiye'yi arayacağım dedim.O ara kekeledi.Sonra durun ben bi bakayım dedi.Sonra aracınız gümrüğe girmiş 25 inde bayide olacak dedi
Be adam madem görebiliyosun neden arammıyosun di mi??
Tabi yine de siz bilirsiniz böyle söyleyip bayiyle aranızın bozulmasını da istemem...
Kapora yatırmıştık hatta belli bir kısmını krediyle ödeyecektik bu nedenle de önceden haber vermelerini söylemiştik.Ancak sıkıştırmayınca malesef pek sallamıyorlardı.Çünkü o dönem talep patlaması vardı.Şimdiyse geç kaldığı için ek bişeyler isteyebilirsinizİstenilen meblağı ödediğin takdirde ısrarla neden öyle bir davranış sergilemişler merak konusu.Neyseki aracınıza kavuşmuşsunuz önemli olanzaman ilk olarak servisi bi sıkıştırayım bakalım.Ne sonuç çıkacak ?