0-3000 km rodaj sürecindekilere...

çıta bence o kadar önemli değil ama araba süper sol şeridi kimseye kaptırmıyorum

Dün akşam 1.6 Audi A3 ile dalga geçtim.Henüz motor tam anlamıyla açık değil.Açılınca gerisini siz düşünün. ;)

Sadece enjoy donanım.Çizikten kastım ağar derecede bi çizik değik.Normal bi çizik.Kapağı değiştirmektense bi şekilde kapatıyım diyorum.

Astra nın sadece alt devirleri ölü.O da kasa ağırlığından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Yoksa kesinlikle atak bir motoru var.Bir çok araca kafa tutacağından eminim. ;)

Mazotumuzu da aldık.Menzil de 895km diyor.

Gerçekten ilk günler kırmızıda 1. viteste arkadaki araçlardan tepki alıyordum hadi be kardeşim diye sonra 2 3 4. viteslerde fırlıyordum ama şimdi 1. vitesede alıştım hiç tepki almıyorum...

...

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
İlk günler bana da araba gitmiyor gibi geliyordu, da hafif bir pişmanlık vardı easytronic yüzünden diye... Şimdi easytronic ile pek bir güzel anlaşıyoruz :) @Memati kardeşim söylemişti zamanla diye...

lordum gule gule kullan ıst 'de senle karsılasamadık bır turlu astra sedan nerde gorsem ıcıne bakıyorum lordum mu dıye:)

Geri