Arkadaslar 40 liraklik yakitla uzun yolda 70 80 90 arasi hizla kaç km gider yada 270 km gider mi sakin kullanimla araç 1.6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar 40 liraklik yakitla uzun yolda 70 80 90 arasi hizla kaç km gider yada 270 km gider mi sakin kullanimla araç 1.6
vallah ben her gün bir kere bakıyorum hiç kimse konu bile açmıyo..sohbet olmuyo eskisi kadar..Selam Ahmet'cim.
Ahhh ahh!!! Nerde o araçlarımızı beklerken yaptığımız muhabbetler cevap yazmaya yetişemezdik nerde şimdiki durumumuz.Uğurcan kardeşim(lucksoul),Lordum(Murat abi),Süleyman abim(rehaizmir),Cenk Bey(cengocenk),Reha Bey,Sercan(canse89),to end...
Neredesiniz Sevgili kardeşlerim, abilerim...
2000 oldu bugünn@Ahmet, Hilmi: Yaz kaçağı kardeşlerimKilometrenizi yazmayı ihmal etmeyin ara ara
![]()
hocam benim araçta 1300 km ye geldi.şimdi bu rodaj hadisesi devam edecek mi 3000 e kadar yoksa biraz devirli kullanmaya başlasak mı?Çünkü araç biraz hantal geliyor banada motor açılmadı gibi sanki![]()
2000 oldu bugünn![]()
ben de onun için dedim kardeşim.nerde o araçları beklerken dönen muhabbetlervallah ben her gün bir kere bakıyorum hiç kimse konu bile açmıyo..sohbet olmuyo eskisi kadar..![]()