Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi SERCAN ismim aracım düz vites otomatik vites sevenler derneği başkanı yazısına bakıyosun benm eski astram otomatikdi tam otomatik..bende bu başlığı açtım sonra manuel aldık bbamın zoruyla...bana başlıktaki bir abi(polat) bu cezayı uygun gördüCan senin aracın düz vites miydi? Ben hep otomatik ya da işte tiptronic diye düşünüyordum nedense![]()
hadi hayırlısı diyelimArkadaşlarım abilerim bende babamı yavaştan Astra'ya yönlendiriyorum. Malum benzinin de gittikçe pahalanmaya başlamasından bana sürekli yakınmaya başladı. bende ilk kez dün attığım cdti Astra oltasını bugun çekmeye başladım.bugun biraz eğilimli gibi geldi. geçen günde yolda Astra sedan'ı çok beğendiğini söylemiştim. Bugun övgülere devam ettim 1.3 litre oldugunu vergi avantajı olduğunu falan söylediğimde baya şaşırdı. bakalım kısmet olursa ötv indiriminin uzamasıyla bende bir Astra sahibi olabilirim. Dua edin
![]()
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim.arakadaşlar nihayet bende arabamı teslim aldım.dün saat 5 gibi aldım.bayiide baya bilgi verdiler.daha önce alan arkadaşların dedikleri kadar varmış araba.hiç inmek istemedim.bayii ile anlaştım.boya,motor,koltuk ve döşeme koruma yapacaklar
abi hayırlı olsun.eee biz demiştik kontağı çevirince insan başka diyara uçuyo vallaarakadaşlar nihayet bende arabamı teslim aldım.dün saat 5 gibi aldım.bayiide baya bilgi verdiler.daha önce alan arkadaşların dedikleri kadar varmış araba.hiç inmek istemedim.bayii ile anlaştım.boya,motor,koltuk ve döşeme koruma yapacaklar