Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu iyimi anlamındamı kötü anlamındamı söylüyorsun hilmi anlamadım. benim anladım araç hantalmı diyorsun bunu biraz açarmısın.biraz önce koydum arabayı dışardaydım yine.hafif yokuşun da etkisi var ama araba bırak beni gidicem diyor be abi!!!![]()
gitmiyo abi uçuyo.çok rahat 180 görüyorum üstüne de çıkıcam ama yol müsait olmuyo işte ben de riske girmek istemiyorum o hızda.hem de daha motordan tam randuman alamıyoruz yeni olduğundan ondan da fazla zorlamıyorum.ben gayet memnunum aracımdan yaa...bu iyimi anlamındamı kötü anlamındamı söylüyorsun hilmi anlamadım. benim anladım araç hantalmı diyorsun bunu biraz açarmısın.
Kardeşim bilsem ya da bilen birini bilsem keşke ama ne yazık kiArkadaşlarım abilerim dostlarım tamamen konu dışı olacak ama affedin.
Arkadaşlar işim gereği acilen YÜNANCA bilen bir arkadaş arıyorum. Her koldan aramalarım sürmekte ama bir de burdan şansımı deniyim dedim. Lütfen çevrenizde eğer bilen varsa acil yardıma ihtiyacım var... Teşekkürler.
Sevgili avukatım
Çok sevimdim
İlk sürüş çok heyecanlı ve zevklidir. Tıpkı balayı gibi gelecek sizeYeni heyecanlar, yeni keşifler
En azından bende öyle oluyor şu anda
![]()
Bende daha balayı nedir bilmiyorum ama eğer balayı böyle değilse zaten evlenmeye de gerek yokbilmem, bekar oldugum icin balayi nasil bir duygu bilmiyorum. ama dediginize göre bugün arabaya binince balayi nin nasil bir duygu oldugunu blki tecrbe etmis olurum
![]()
maşalllah kahveyi geçmiş burasırodaj modaj yalan olmuş
bende oturabilirim boş masa varmı
çaylar benden![]()