MOKIA
Tepki puanı
14

Profil Mesajları Son Etkinlikler Gönderiler Medya Albümler Kaynaklar Hakkında

  • merhaba cengız abı bu op com cıhazı nı nasıl temın ederız 98 vectralara bağlanma sıstemı nasıldır pekı
    T
    Cengiz bey astra cam butonuna led yapmaya çalıştım olmadı. Bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olacağım.İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Merhaba, forumda kullanıcımla ilgili sorun yaşıyorum, mesaj sayım hala sıfır görünüyor yardımcı olabilir misiniz?
    merhaba
    opel h aracım var cd30 mp3 aux yaptırmak ıstıyorum ama bı turlu olmuyor yardımcı olabılırmısınız acaba
    selam cengiz bey. nasılsınız. benim sizden bir ricam olacak CC kontrol için gösterge led aktif etmek için yaptığınız modülden bir bir tane hazrılayacağım. verdiğiniz şemadaki bağlantıları oluşturacağım. üzerinden biraz zaman geçmiş eklemek istediğiniz bişey var mı yada değiştirilmesi gereken yer var mı. diğer önemli sorum ise, Bneim araç 2001 elegance tesisatın hazır olma ihtimali olabilir mi? Yoksa yinede bu modülü yapmam gerekiyor mu? yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
    Cengiz merahaba ben diyarbakırdan serdal bilmem hatırlarmısın benim vectrayla az uğraşmamıştık.şimdide bir abimin 2004 model merivasında problem var bandırmada çözemeişler benimde aklıma sen geldin.problem şu :p1482 fan2 arızası var.k2 rölesine bakmışlar faalmiş.sigorta falan herşey faalmiş.Ustalar hatta kopuk var demişler.Sende bu aracın kablo şeması varmı acaba.gönderebilirmisin.Yardımlarını bekliyoruz sonra yine görüşürüz tel numaram 05076427800
    R
    Merhaba; forumlarda direksiyon kumandası ile yazınızı okudum. Öncelikle tebrik ederim. Aracım opel zafire 2004 model. 3 sağda 3 de solda olmaz üzere direksiyonda 6 tuş var. Pioner 1500 ub w/r girişi olan bir teyp bağlı. Direksiyondan kumanda için ilgili aparatı temin etmemde yardımcı olabilirmisiniz?
    A
    kardeş mrb,bende 2008 opel corsa var,dreksiyondan teyibi kontrol edemiyorum ve ekranda hangi radyo kanalı olduğu yazmıyor,yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst