MOKIA
Tepki puanı
14

Profil Mesajları Son Etkinlikler Gönderiler Medya Albümler Kaynaklar Hakkında

  • sa hocam acaba op com arac car pass security code hakkinda bilginiz var sanirim yardimci olabilirmisiniz
    cengiz merhaba sizden çift kilit otomatik cam kapama ile ilgili bigi almak istiyorum,aracım 2005 model astra classic
    Merhaba ben astra j 1.3dizel Edition model aracıma yağmur sensörünün takılmasıyla ilgili foruma soru sormuştum beni size yönlendirdiler acaba mümkünmü kaç lira teşekkürler:)
    cengiz abi merhaba. bu konuyu teknik servise açtım. bi göz atarsan sevinirim. fikrin varmı acaba?

    aracım astra g 2001 model. kumanda ile ilgili birkaç sorun yaşıyorum bugün anahtarcıya sonrasında elektrikçiye gittim ikisi de sorunu çözemedi. sorunlar şunlar:

    1. biliyorsunuz aracın teybi ( orjinal teyp ) kontağı çektiğinizde kapanır ya da kontağı açtığınızda açılır. birkaç gün önce bu özellik kendiliğinden gitti. hiç sök tak bi işlem yapılmadan. çok fazla önemsememiştim. neden olduğunu biraz araştırdım ama bulamadım.

    2. kontak kapalı konumda ve anahtar kontakta iken şöför kapısını açtığınızda bi uyarı sesi gelir. bu da gitti kendiliğinden. uyarı sesi gelmiyor.

    3. her iki anahtarın kumandası da çalışmıyor. kontağa takıp kodlama yapmaya çalışsak da olmadı. anahtarcı da cihazla denedik yine olmuyor. araç anahtarları tanımıyor. birkaç farklı yöntem denendi fakat araç anahtarları tanımıyor. anahtarcı kumandalarda problem olmadığını araçta bi sorun olduğunu söyledi.
    Merhaba Cengiz bey.Konuya vakıf olduğunuzdan eminim.Aracım 2005 model combo 1.3 cc sistemi uygulamak istiyorum.Debriyaj müşürüm mevcut fakat sinyal kolumda 3 adet kablo var.Kombi klima servisiyim.Çok şükür elim anahtar tutar.Yazılan bütün yorumları okumama rağmen X45 den çekilecek kabloyu sinyal kolunun neresine takılacağını anlayamadım.Arkadaşımızın paylaştığı aşağıdaki resimde 3. kabloya bağlanmış.Debriyaj müşürsüz kurulum.Bunun gibi direk 3. kabloya mı bağlıyoruz(tuş takımı devresinden sonra) yardımcı olursanız sevinirim.buradaki kahverengi x 45ten gelen ama bağlanan kablo müşürden gelen.Dediğim gibi bende debriyaj swici mevcut.Yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar.
    Cengiz Hocam forumda verdiğiniz değerlibilgileri ilgiyle takip ediyorum. Bilginize güvendiğim için size bi konuda danışmak istedim. Aracım Astra G Classsic II (Twinport Motor) aracı aldığımdan beri çözemediğim bi sorunum var genellikle otor sıcakken stop edip bi süre sonra çalıştırdığımda marş basıyo motor çalışmıyo gaz verince ancak çalışıyo. Karabükte yaşadığım için burdaki ustalara kurcalatmak istemedim. Geçenlerde de O2 sensörü arızası verdi bu arıza bahsettiğim sorunla ilgili olabilir mi? O2 sensörü lambası kalitesiz yakıttan yanma ihitimali olur mu? Teşekkürler, İşlerinizde kolaylıklar dilerim...
    cengiz bey iyi akşamlar benim bir sorunum vardı bu komuda yardımcı olabir misiniz? aracımda yol bilgisayarı araç dururken F yazıyor ve tüm bilgiler 0.0 yada F yazıyor ancak hareket haline geçince tüm veriler doğru gösteriyor .neden kaynaklanabilir sizce?teşekkürler
    merhaba video arşivimiz bölümüne bir video eklemiştim...sanırım silinmiş...sadece silinme sebebini merak ettim paylaşırsanız sevinirim...
    cengiz bey
    pazar günü kalorifer sorununu sormuştum petek tıkalı olabilir demiştiniz ama petekte sorun yok. astra g lerde elektrikli bi valf varmış sıcak suyu kesen bu arabanın neresindedir sağlamlığını nasıl test edebilirim, bilginiz var mı?
    hocam kusuruma bakmayın mesajım gitmedi diye çektim hep ama gelmiiş size tekrar kusuruma bakmayın.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst