• Ağımız Büyüyor!

    Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Necvox platınum DVN-P 1033 ( Bir astra daha kavuştu )

Ynt: Necvox platınum DVN-P 1033 ( Bir astra daha kavuştu )

Ethem Bozkurt link' Alıntı:
bunlarda resimler.

PEDNvO.jpg



78DdVL.jpg

Oncelikle resimler icin tesekkur ederim.ugrasip eklemissiniz
Yalniz http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=10627.0 bu linkteki arkadasta ayni cihaz var mp3 listesi asagidaki resimdeki gibi.acaba bu version farkindan dolayi mi kaynaklaniyor.

yq6c.jpg
 
Ynt: Necvox platınum DVN-P 1033 ( Bir astra daha kavuştu )

Hayırlı olsun. Ürün fiyatı nedir hocam nekadara aldınız
 
Ynt: Necvox platınum DVN-P 1033 ( Bir astra daha kavuştu )

Necvox kullanıyorum çok şükür bende memnunum. Tek bi sıkntım var. Montaj yaptıgınız için size bir danısayım dedim. Flash görmede bi sıkıntı vardı onun için kayseri necvox a götürdüm. Düzeldi cok şükür ama alet sökülürken içinde dvd de vardı. DVD suan calıyor vs ama cıkaramıyorum dısarı. Tekrar acmak da istemiyorum ön konsolu. Kablolarda mı sıkıntı vardır acaba?
 
Merhabalar opel astra j kasa araç 2.el olarak satın aldım konudaki gibi aracımda ekran bulunmakta ama navigasyon'a bastığımda hata alıyorum sd kart olmak zorunda mı zorunda ise güncelleme vs. nasıl yapabilirim ?
 
Geri
Üst