Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle geçmiş olsun . Şu linkten araca uygun aküyü bulabilirsiniz : http://www.inciaku.com/tr/akunu-bul
LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.
Kullanıcı Adı: dreamformy
Adınız Soyadınız: Ahmet Demir
İkamet ettiğiniz yer: Amasya
Mesleğiniz ve yaşınız: öğretmen 24
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız...
Arızalar genellikle arabanın beyninde kaydedilir şu an gözükmese bile o arızayı serviste bilgisayara bağlatıp tespit edebilirsiniz.Ayrıca servisler o tıkırtılara çözüm bulabiliyorlar.
LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yan sanayi olduğu için kornanız bozulmuş olabilir yada düğmenizde bir sıkıntı olabilir .Bir oto elektrikcisine gidip sorunun kaynağını kesin olarak bulabilirsiniz .
LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servis çok para ister bence ama garantili olur o ayrı bir şey .Eğer eliniz yatkınsa yapın ama çok dikkat isteyen bir iş .
LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi