Meriva km saati

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan King
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

King

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaş merhaba

2004 model Merivamız var. Yaklaşık bir aydır km saatinin ışığı yanmıyor. Yakından cep telefonun flaşıyla baktığımda yazıları çok net görebilyorum. Sanırım sorun sadece içerisindeki ufak ampullerde. Babam servise götürünce usta ; arabanın işi çok anca akşama biter demiş. Ben de ustanın pek iyi niyetli olmadığını düşündüm. Sizlere sormaya karar verdim. Youtubeda meriva km saati sökme videosu buldum. Ne dersiniz, sizce ben kendi başıma sökebilir miyim ?. Yahut servise gidersem işçiliğe çok para isterler mi ?

Selamlar

Servis çok para ister bence ama garantili olur o ayrı bir şey .Eğer eliniz yatkınsa yapın ama çok dikkat isteyen bir iş .

LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi aracımın hava yönlendirme bölümünün ampülünü serviste 30 tl değiştirtrim 1 sene önce. Bence maceraya gerek yok servise uğrayın :)

Servis çok para ister bence ama garantili olur o ayrı bir şey .Eğer eliniz yatkınsa yapın ama çok dikkat isteyen bir iş .

LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç yatkın değildir. Hatta ilkokulda el sanatları dersinde hocam sürekli beceriksizliğimi yüzüme vururdu :)

Kendi aracımın hava yönlendirme bölümünün ampülünü serviste 30 tl değiştirtrim 1 sene önce. Bence maceraya gerek yok servise uğrayın :)

30 tl çok cazip bir rakam. Peki hocam, yetkili servis mi dersiniz yoksa forumda adını çokça duyduğum opel garage mı ?

30 tl çok cazip bir rakam. Peki hocam, yetkili servis mi dersiniz yoksa forumda adını çokça duyduğum opel garage mı ?

Opel garajda iyidir gittim bende nasıl isterseniz öyle yapın servisin tek artışı yapılan iş ve parça 2 yil garantili birsey olursa kafalarına vurur yeniden yqptririsin :)

Opel garajda iyidir gittim bende nasıl isterseniz öyle yapın servisin tek artışı yapılan iş ve parça 2 yil garantili birsey olursa kafalarına vurur yeniden yqptririsin :)

Sağ olun hocam . Peki, gittiğimde forumdan geldiğimi söylemem fayda sağlar mı ?

Sağ olun hocam . Peki, gittiğimde forumdan geldiğimi söylemem fayda sağlar mı ?

Yani sitenin sponsoru güzelde yorumlar aldığını belirtirsiniz ;)ama randevu almadan gitmeyin randevu aldığım halde beklemistim .

Yani sitenin sponsoru güzelde yorumlar aldığını belirtirsiniz ;)ama randevu almadan gitmeyin randevu aldığım halde beklemistim .

tamam hocam sağ olun :)

Geri