- Katılım
- 30 Tem 2006
- Mesajlar
- 4,695
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 48
Sen kimden bahsettiğimi anladın janımm kızım"Söz konusuuu Naziımız canımız ise O bağ kadar hiç bişe güzell Olamassss ,,ama o kız bensem evet yakın bişe diyebilirizzz"


Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kimden bahsettiğimi anladın janımm kızım"Söz konusuuu Naziımız canımız ise O bağ kadar hiç bişe güzell Olamassss ,,ama o kız bensem evet yakın bişe diyebilirizzz"
Sen kimden bahsettiğimi anladın janımm kızım![]()
geçmiş olsun.
yok yok şükür, maddii olarak senin kazaya eşdeğer diyebilirim. Benim ön tampon, karşının arka tampon ve sol arka çamurluk zarar gördü. Hızlı olsaydık daha feci olabilirdi. Kaza her zaman olur bari böyle ufak kazalarla atlatmış olalım. Tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun.
"Haklısın Göksel bencede bu kadracık olsun olcaksa,,ama ben diyorum opelimde nazar var kim ne derse desin abant değilde topluca kurşun döktürme lazımsanada tekrar geçmiş olsun Göksel"
Bu ülkenin en büyük sorunu kendi işine önem vermeyip başka her işten anlayan(!) insanların yüksek oranda olması. Yani yaklaşık 20 milyon trafik polisi var ama yine kaza ve kuralsızlık oluyor![]()