Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
guzel olmus gercekten de su tepe lambasından elektrıgı nasıl cektın ayrıltılı resımle gosterebılırmısın bırde neden o kadar uzak yerden voltaj almayı ıstedın
koltuklarin altina yapmayi bende istiyorum butun malzemeleri aldim hersey hazir ama bi turlu firsat olmadi ayrica sicak beyaz diye geciyo galiba normal sari isiga yakin renkte ledler var ya ondan alip kapilarin alt kismina yapmak istiyorum kapilar acildiginda yeri aydinlatmasi icin sizce nasi olur???
Burak o konuda benim bi çalışmam olmuştu. benim omeganın geçen kontrol ettim su tahliye delikleri yeterince uygun. her deliğe kuvvetli bir led gerekiyor. yaklaşık 6 led ama mutlaka silikonlanmalı. elektrikde zaten kapı aydınlatmasından alınacak. şimdi müsait değilim ama havalar ısınınca yapacağım.
daha önceki amerikanıma kapı sacının altında bir yeri keserek gömme bi sinyal takmıştım, çok hoş oluyor.
sinyal takmak icin yer olmadigi icin led yapistirayim diyorum cok fazla renk farki olmaz diye dusunuyorum. kapilar acildiginda hos bi goruntu olur gibi geliyo. audi lerde var cok hosuma gidiyo vakit bulunca yaparim
astra f lerde kapının neresine monte edersek iyi olur acaba. kapıyı açtığımızda yeri aydınlatması için. ayrıca iç aydınlatma sadece ön tarafı aydınlatıyor. ön koltukların altına bende koymayı düşünüyorum. elektriği de sanırım arka kapıdaki anahtardan alabilirim.
guzel olmus gercekten de su tepe lambasından elektrıgı nasıl cektın ayrıltılı resımle gosterebılırmısın bırde neden o kadar uzak yerden voltaj almayı ıstedın
Lambadan kablo alırken fotoğraf çekmedim ama biraz daha detaylı anlatayım.Dediğim gibi lambanın şöför tarafından bi kanal gibi biryer var ordan kapının üstünden emniyet kemerinin yanından aşağıya indim.Elektriği ordan almamın nedeni hangi kapı açılırsa açılsın ortadaki ana ışık yanıyor.Kapılara özel bağlamış olsaydım sadece açılan kapının tarafındaki ışık yanıyor olacaktı.O yüzden orayı seçtim.Başka sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.