10 Yaş üstü Araçlar

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Şub 2008
Mesajlar
348
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar 97 gl vectrama bir kaç gün önce zorunlu mali trafik sigortasını yaptırdım.gelmişken birde kasko yaptırayım dedim ama araç 10 yaşın üzerinde olduğu için yapmadılar.ne yani dedim memlekette binlerce 10 yaşın üstünde araç var neden kasko yaptıramıyoruz.ne olacak bizim araçların durumu?:mad:
 
arkadaşlar 97 gl vectrama bir kaç gün önce zorunlu mali trafik sigortasını yaptırdım.gelmişken birde kasko yaptırayım dedim ama araç 10 yaşın üzerinde olduğu için yapmadılar.ne yani dedim memlekette binlerce 10 yaşın üstünde araç var neden kasko yaptıramıyoruz.ne olacak bizim araçların durumu?:mad:
ben 2005 clıo mu sattım gecerken kaskoyu 97 vectraya yaptırdım
sımdı her yıl yaptırma hakkım var sadece bu sekılde oluyor...
 
ilginç, bilmiyordum bunun nedeni ne?
 
1- 1991 modele 2006 yılında kasko yaptırdım. Beni bildikleri için sorun çıkarmadılar. 30 Senedir aynı sigorta şirteki ile çalışıyorum bir tane ön cam harici hasarım olmadı.
2- Arkadaşın bahsettiği gibi diğer bir yol: 19 yaşındaki aracıma kasko yapmamışlardı. Aynı yerde kaskosu olan yeni model başka bir aracım vardı. Yetkiliye kasko poliçemde plaka değişikliği hakkımın olup olmadığını sordum. Var dedi. O zaman mevcut kasko poliçemi eski model aracıma aktarın, yeni model olana yeniden kasko yapın dedim. Baktı pabuç pahalı kabul etmek zorunda kaldı, kaskom yapıldı. Bir müddet sonra samimiyet ilerledi, birlikte uzun yola çıktık. 20 yaşını dolduran arabaya temizliği ve orjinalliği nedeniyle hayran kaldı. (1972 kadett) Bu araba antika kaskoyu özel statüden yapalım dedi. O yüzden beni bilirler dedim. 1991 modeli kasko yapmasalardı 1998 modelin kaskosunu 1991 modele aktarıp 1998 modele yeni kasko yaptıracaktım.
 
ilginç, bilmiyordum bunun nedeni ne?
bunun gercek nedenı aracın eskıme payı parcaların stokta 10 yıl surelı olarak uretımden kalkması
astarı yuzunu gececegınden eskı aracları yapmak sıgortanın ısıne gelmez
ayrıca 800 ytl 2005 bır aracı sıgorta yaperken 1997 bır arac 1250ytl kadar cıkabılır
hasarsızlık ındırımı alınmadıgı surece cazıpde olmaz
 
2000 astra cd ov arabama kasgo yaptıracağım ama 900 ytl (taksitli) altı fiyat alamadım. Şöyle 550 - 600 civarı kasgo yapan otoking hizmeti veren bir sigorta şirketi var mıdır arkadaşlar?
 
ben 3 senedir yaptırıyorum ilk sene basak sigortaydı sonra anadoluya gectim hatta yurtdısı kasko bile yaptırdım kıbrısa giderken yaptılar sorun cıkmadı en sonda 435 ödedım yıllık arac 97 astra gls
 
2000 astra cd ov arabama kasgo yaptıracağım ama 900 ytl (taksitli) altı fiyat alamadım. Şöyle 550 - 600 civarı kasgo yapan otoking hizmeti veren bir sigorta şirketi var mıdır arkadaşlar?

Ben ergo-isviçre sigortaya yaptırdım. full+full kasko 718YTL + 10 ay taksitle.İsterseniz şehrinizde ki acentayla konuşun. (aracım 2004 model astra 1,4)
 
Yapı kredi ye yaptırabilirsin.10 yaş altını yapan sigorta şirketleride var.Tabi ince eleyip sık dokuyorlar.
 
arkadaşlar mrb. ben 1998 model omega ma kasko yaptırdım hiç bööle bişey duymadım sanırım sizin kasko biraz tok yada ehlikeyf adamlar.her arabanın bir değeri var ve kasko yapılabilir yapmayanlar halt ediyorlar.eğer kişiye inanmıyorlarsa, eğer hepsinin mecburen üye oldukları sigorta ve reasurans şirketler birliğinin yayınladığı kasko değer tablosundaki rakamlara inanmıyorlarsa gönderirler expertizlerini arabayı kontrol ederler on göre kasko yaparlar. Ticaret kanununa göre amme hizmeti veren kuruluşlar(ticarethaneler) öyle keyfe keder uygulama yapamazlar siz o kasko firmasını sigorta ve reasurans şirketler birliği veya bölgenizdeki tüketici komisyonuna şikayet edin nasıl cevap verecekler görelim.dahası yapmazllarsa bana ulaşın benim sigortam yapıyor.reklam olmasın..saygılar.
 
Geri
Üst