10 Yaş üstü Araçlar

97 vectrayı 600 ytlye kaskolattım. hasarsızlık indirimi vardı. 2. senesi 150de trafik sigortasına verdim.

arkadaşım senin dedigin gibi bende daha onceki aracıma yaptırmak isdemiştim ozman aracım 11 yaşında idi ama sorunsuz yaptırdım hemde cok cazip bir fiayata yaptırdım 3yıl kullandım şimdi aldıgım araca gecirdim kaskoyu sorun yaşamadım bu gune kadar fiyatlar cazip fuul kasko auto king hizmetleride içinde.sana burdan yardımcı olacaklarına inanıyorum.yaptrıdıgım yer.www.sigortam.net

Benim emektarda kaskolu geçenlerde...
GS arkadaşlar komple benim emektarı boydan boya çizmişler en büyük GS diye yazmışlar ama biz kaskodan komple boyattık emektarı... ama gitti hazarsızlık indirimi...

96 model aracıma 2007 ye kadar yaptırıyodum, evlenirken unuttum bi defa kaldı öyle yenilicem bu ara bakalım ne dicekler

Arkadaşlar ben bu kasım ayında opel'imi almadan önce 94model bir civic almaya karar verdim arabayıda buldum ve kasko yapılıyormu diye yaklaşık 4-5 kasko firmasını aradım bana kasko yapamıycaklarını söylediler! bende almaktan vazgeçtim ve 98 opel aracımı aldım!

bu araştırmalarımı yaparken iyi niyeti ve samimiyetine inandığım bir kasko firması çalışanı bana şunu söyledi sen aracını kasko yaptırabilirsin (94 civic için) fakat bir kaza yaptın diyelim en kötü ihtimalle bir 5.30 a arkadan çok sağlam vurdun ve 8de8 hatalısın bu kasko firmalarının poliçelerinde karşı tarafın hasarı senin kasko bedelinin %X inden fazla ise sadece %X i ödenir gerisi ödenmez tarzında beyanlar olur dikkat et demişti!..

düşününsene adamın hasarı 4.5 - 5 milyar senin hasar 3 milyar aracın 9 milyar %50 diyelim kaskonun o küçük ve görünmeyen maddesi nolcak?_

9 un %50 si 4.5 hadi bmw karşılandı senin 3 milyar nolcak? :D

bence ucuz kasko firması yerine adam gibi işini yapan biryere gitmek lazım

ben aksigortaya yaptırdım 12milyar kasko bedelli corsam 98 model! 1100 ytl 8 taksitli fiyatı!..

şunu sormak istiyorum aracımın kaskosu dolunca ve hiçbir hasar yoksa, başka bir sigorta şirketine geçsem yine de hasarsızlık indirimi oluyor mu?

şunu sormak istiyorum aracımın kaskosu dolunca ve hiçbir hasar yoksa, başka bir sigorta şirketine geçsem yine de hasarsızlık indirimi oluyor mu?
olur ama cam bıle degıstırmeyeceksın

95 vectra gt nin kako bedelini 1400 ytl çıkardılar......

olur ama cam bıle degıstırmeyeceksın

yani kaskoya hiç dokunmadıysam ki benim öyle. hasarsızlık indirimi oluyor. peki benim araca 800 YTL ödedim kasko için. kasko bedeli de 13000 YTL idi. acaba indirimle kaç lira olur bu sene?

Geri