astradan leona geçiş

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

srTC

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Mar 2014
Mesajlar
102
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Selamin aleyküm arkadaslar.
Sizlere bi sorum olucak. Bende astra cosmo bulunmakta.
Bu aractan leon 1.2 veya 1.4 tsi motor a gecmek mantiklimi sizce. Artilari yada eksileri ne olur benim icin??
Simdiden herkese yapacagi yorumlar icin teşekürler. .
 
Valla eğer donanımı yeterli seviyede ve 1.4 motor dsg olması şartıyla kesinlikle düşünülebilir. Bence en olumlu yanları performans ve şansıman olur. En olumsuz yanı da opelin 2. elinin daha geniş olması yani leonu satmak istersen biraz beklemek zorunda kalabilirsin. Haa yeni kasa alacağını düşünürsek led ön farlar olmazsa leon u düşünme bence led farlar leonu gösteren en önemli şeyler. Tabi şahsi fikrim bu ama ne olursa olsun vw grubu bi arabaya geçmenin pek bi eksisi olacağını düşünmüyorum :)
 
Bi arac var. Full. 2012 model. Takas teklif ettim olur dedi. Yeni kasa degil led li degil yani. Ikinci elinin olmamasida pek onemli degil acikcai benjm icin :) 2012 manuel 87.000 de leon. Benim 2007 179.000 de
 
Eklemeyi unuttum dizel dsg kullananlar arabanın garantisini uzatın diyolar çünkü arıza verebilen bir şanzıman. Ama benzinli araçlarda nasıldır bilrmiyorum. Ben dizel passat kullandım dsg gayet konforluydu ancak aynı araç olan bir tanıdığımın şanzımanı aracını boğmaya başlamıştı. Şans işi yani :)
 
Manuelse takas teklifi mantıklı olmuş bi sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum :) umarım araç temizdir :)
 
Teşekkürler yorumlariniz için.
Bakalim sordum hasar veya pert kaydi varmi diye. Ilanina yazmamis. Temiz cikar ise takası yaparim
 
Astradan Leona geçiş sizi üzer.1.4 fr paket çok iyi ama üstüne 3-5 koyunca sport Donanım 1.6 dizel Astra alınabiliyor.en boş Leon 1.2 tsi performans olarak sizi memnun eder emin olun astradan az yakar.bana en son 48 bin TL fiyat verdiler Sıfır olarak.ama forumlarda kronik trim sesleri Yüzünden vazgeçtim.az daha bekleyip 1.6 cdti 136 hp Astra almayı düşünüyorum.leonun ikinci eli de sıkıntı.acele etmeyin iyi araştırın öyle ALIN sonra pişman olmayın.
 
Yorumlar icin tesekkurler. Arkadasla gorustuk ve hasar kaydi oldugunu soyledi. Boylelikle geciste yalan oldu :)
 
1.3 cdti'dan sonra benzin deli ederdi zaten...
 
1.3 cdti'dan sonra benzin deli ederdi zaten...


Fabrika verilerine kanıyorlar ondan.golf 1.4 tsi 6.5 lt falan diyor ama 9.5-10 lt den aşağı yakanı görmedim.araçta beygir olunca insanın basası geliyor.
 
Geri
Üst