Libya ya İlk Bomba Düştü

bulunduğumuz bölge üzerine konuşacak olursak,
bölgede Türkiye, İran ve İsrail baş rol oyuncularıdır.
kim bölgede en az 2'sini tarafında bulundurursa onun dediği olur.
Suriye içinse İran ve Rusya taraftardır, İsrail tarihte olduğu gibi her zaman kaşrı saftadır. ABD Türkiye'nin yardımı olmadan sadece İsrail istedi ve yaptı diye bu işe giremez. gücüde yetmez.

unutmayın ki kale içeriden fethedilir her zaman. bnkz. Irak.
bir savaşı kazanmak için önce halkı yanınıza almalısınız. ve şu durumda masun Suriye halkını yanına alan 2 ülke vardır. 1- Türkiye, 2- Lübnan.

bana kalırsa Türkiye çoktan Esed'e yol vermişti ancak Irak'ta olduğu gibi bölgede kurulmuş ancak hala günyüzüne çıkmamış olan özerk Kürt bölgesinin aleni şekilde telaffuzundan ve Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi ile birleşmesinden çekinmektedir.

ne de güzel yazmışım yaaa elime sağlık. bugün Suriye'nin tehditinde bulunan iki ülke var. bilin bakalım hangileri 1- Türkiye 2- Lübnan.
İsrail olası müdahalede ben yokum dedi. Türkiye ben kurşun atmam ama üslerimi kullanıma açarım dedi. İran Suriye'ye müdahale olursa İsrail'i vururum dedi. peşi sıra Türkiye'ye gel arkadaş birlikte bölgeyi şekillendirelim ABD falan boş sen batıya bakma oyunu biz oynayalım dedi. Allah Allah...

Türkiye'de bilir Esed canisi devrilsin gitsin. ABD'de bilir Esed'i yollamayı. bizim korkumuz ki bu yönde bir istihbarat zaten var " kimyasal silahlar pkk'nın eline geçerse" batının korkusu kimyasallar terörist grupların eline geçerse. ortak sonuç.. bu yüzden diyorlar ki Esed düşmeyecek sadece askeri olarak onu yıpratacağız ki bir daha kimyasal kullanamaya cesaret edemesin. yani "iti öldürme, korkut" sözünü uyguluyorlar.

unutmayın ki Esed denilen canavar halende devam etmek üzere pkk'yı destekleyen ilk üç devlet adamından birisidir. yıllarca saraylarında pkk yöneticilerine yardım ve yataklık yapmıştır. bugün Esed'i savunan sözde insanlık yandaşları benim insanımı öldüren APO neden idam edilmiyor diye zıplayan özgürlükçüler. APO yıllarca Esed'le kucak kucağaydı. bunu da bilmiyoruz demeyin.
 
Bahadır, PKK'yi destekleyen 3 devlet adamı kımler?
 
Bahadır, PKK'yi destekleyen 3 devlet adamı kımler?

Savaş abi yaşça benden daha büyüksün, bunları sende benim kadar iyi biliyorsun. pkk yönetim kadrosuna kimler saray'larını, kalelerini ayırmışlarsa işte onlar.
 
Günümüz ülke ve dünya siyasilerine asla güvenmiyorum, dün kanka olanlara bir bakıyorsun bugün düsman olmuşlar. Aynı şekilde bir zamanlar TBMM'de görmek istemedikleri siyasilere şimdilerde toz kondurmuyorlar veya Apo'yu neden asmadınız diyenler şimdi Apo'ya arka çıkıyorlar :( . İşte o nedenle senin gözlemlerine göre PKK'ya destek veren, ilk üçe girebilecek konumdaki siyasi liderleri merak ettim.
 
siyasi çıkarları için pkk'yı kullananları kasdetmedim. onlar farklı bir yerdeler. suriye, yunanistan ve israil gibi ülke ve yöneticilerini kasdetmiştim ben.
 
Hala Esad'a giydirenler var.

Adam kendi ülkesinde ne halt ederse etsin. Neden adamın ülkesinde içsavaş çıkarıyorsun? Neden müslümanın müslümanı kırmasına izin veriyorsun? Türkiye'den muhaliflere giden yardımın haddi hesabı yok. Ölen her insanda mevcut hükümetin vebali vardır.

Batı oyunlarını çok güzel oynasın, planlarını çok güzel gerçekleştirsin sen de buna en güzel biçimde alet ol! Bu mu müslümanlık bu mu insanlık!
 
ben Türkiye'nin Suriye politikasına birşey demiyorum. doğru mu bence yanlış ama Esed denilen şeytan Türkiye'nin düşmanlarından biridir. milli çıkarlarımızı baltalayacak girişimlerde bulunmuştur. yıllarca terörist başına ev sahipliği yapmış onu vermemek için Türkiye'ye direnmiştir.
 
PKK'dan Suriye uyarısı
“KCK Yürütme Konseyi Üyesi” Duran Kalkan Suriye’ye dönük askeri bir dış müdahalenin Suriye ile sınırlı kalmayacak bir savaşa yol açacağını iddia ederek “bu tıpkı 1. Dünya Savaşı gibi Ortadoğu’da gerçekleşen yeni bir askeri dünya savaşı haline gelir. Bir bölgesel savaş, Ortadoğu savaşı olur, bunu herkes görmeli” dedi.


acı ama gerçek. bugün pkk denilen illegal örgüt bir devletmişçesine açıklama yapabiliyor. neden? anayurtları, kendilerine kucak açanlara sıra geldide ondan. yusuf yusuf yani... biliyorlar ki Esed giderse Türkiye ve İsrail başa geçecek ismi belirleyecekler. ve kesinlikle bu kişi örgüt yanlısı olmayacak.

tabi Esed'in hemen gitmesi işimize gelmez. bırak el-nusra biraz daha canlarına okusun Türkiye'den çekilen ve Suriye'ye Esed babalarına yardıma koşan bölücü teröristlerin.

iki gün önce askerimiz ölüyor diyenler bugün suriye halkı ölüyor diyor. bu nasıl iş arkadaş... ben mi besledim pkk'yı. savaş bu ölecek illa ki... benim güzel ülkem varolmayan bir devletle 30 yıldır savaşıyor. bu yıl neden ortalık sessiz. çünkü şerefsizlerin hepsi Suriye'de savaşıyor. şimdi oyun bizim istediğimiz gibi oldu. oyun artık daha güneyde onların evlerinde oynanıyor. ohhh beee...
 
Meclisimizde PKK'ya destek veren bir sürü milletvekili mevcut, insanın içini yakan bu hainlerin oraya vatandaşın verdiği oylarla gelmeleri. Başbakanımız başka devletlerin iç işlerine karışıp onların seçilmişleri ile ilgileneceğine bizim seçilmişlerle ilgilense ya
 
Kırk yıllık ESAD, oldu size birkaç yılda ESED! Niye? Çünkü sarmaş dolaş olduktan bir süre sonra ABD ipi çekti. Kardeş düşman oldu.

be%C5%9Far-esad-tayyip-erdo%C4%9Fan-dostlu%C4%9Fu_288827.jpg


Esad ailesi uzun yıllardır Suriye'de yönetimde. Hafız Esad zamanında bazı düşmanlıklar olmuştur. Bazı kıyımlar da olmuştur. Ama bugünki Esad yönetimi için aynı şeyleri söyleyemeyiz. Esad kendi içinde büyük devrimler yapmıştır. Kaldı ki bütün bunlardan bize ne?! Suriye orada, Suriye halkı orada!

Irak'ta kimyasal silah kullanılıyor diye girilmedi mi, ortalığın anası ağlatılmadı mı? Hala ağlatılmıyor mu? Yarın Suriye'ye de kimyasal bahanesi ile girilecek. Öbürgün İran'a nükleer denilerek bir şeyler yapılacak. Ve Türkiye bütün bunlara destek verecek. Üslerini açacak. Ortada bir şeytan varsa o da Türkiye'dir! Yazık, günah!
 

Benzer Konular

Geri
Üst