Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun gittim sanayiye ustaya gösterdim arkadaşlar termostat falan baktı bir kaç yere sorun yok dedi opeller zaten o seviyelerde açıyormuş fanı , bu havalarda normal trafikte bile hararet 90-95 seviyelerinde gezer korkma fan açtıktan sonra iner dedi biraz rahatladı içim ama fan açtıktan sonra insanın hep göstegeye bakası geliyor, 95 civarında açması için farklı bir müşür taksak olurmu acaba yani sistemin dengesini bozarmı .
tipo müşürü taksam arıza vs bi sorun olurmu sistemde iiden iyide kafama takıldı bu hararet sorunu, usta sorun olmaz dedi ama 100 derecede motor ne kadar verimli ve hasar görmeden çalışır tartışılır tipo müşürü veya başka bir müşür takıpta sorun çıkaran oldumu sorun çıkrmassa gidip taktırayım bende zaten pahalıda değilmiş 50 tl civarı dendi.
Bendede astra f var.motor kaputunu açınca radyatörün sol üst köşesinde değlilmi fan müşürü benmi yanlış gördümparça fiyatı 7.5 tl. yeni aldım.kendim değiştirdim. kendinde rahatlıkla değiştirebilirsin. çok basit. radyatörün sağ tarafında rahatlıkla ulaşabileceğin bi konumda. motor soğukken büyük ağızlı ingiliz anahtarı ile sök yenisini tak. arabandaki fark çok hoşuna gidecek.
yapmayın abi allah aşkına. araştırdınız mı hiç acaba opel'in diğer ülkelerdeki araçları bu sıcaklıklarda mı geziyor acaba? hangi motor 105 derecede sağlıklı çalışır? birçoğunuz diyorsunuz arabam 20bin'de fakat sıcak havalarda yağ eksiltiyor diye. düşündünüz acaba neden diye? Cengiz abi bu konuda en bilgili insan şu sitede(icemaker). opel hariç diğer araçları görüyormusunuz hararet çubuğunu saat gibi oynarken? misal doblo.. ister yarım saat tam gaz çalıştırın arabayı. hararet ibresi orta konumdan milim yukarı ya da aşağı oynamaz. sürekli fan açar yine de oynatmaz çubuğu. ben bizim vectra'da sürekli klima kullanırım yazları. açmadan önce 90'larda olan sıcaklık, klima açıldıktan sonra 110'ları rahat buluyor. sizce mantıklı mı bu? opel müşürleri dağıtırken diğer markalar gibi iklimine göre dağıtır ülkelere. Türkiye'ye yanlış müşür dağıtıldığı apaçık ortada. mantıklı düşünün 110 derecede çalışan motora "opeldir sıcağı sever" yorumunu yapmayın. işkence çeker o sıcaklıkta motor.. tipo slx müşürünü taktım. klima açık 92'den yukarı oynamıyor. fan çalışsın sürekli işi ne?