zurich sigorta-kasko iptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M8402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M8402

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımı zurich sigortadan 2008 yılı haziran ayında kasko yaptırmıştım,geçen sene de otomatik olarak yenilenmişti,primler bonus kartımdan çekiliyordu,nasıl olduysa diğer tüm sigortalarım sorunsuz şekilde ödenirken kaskoyu tahsil edememişler ve poliçem iptal edilmiş,asıl mesele şu ki bana haber verme ihityacı duymamışlar poliçemi iptal ederken:mad:daha da vahim olan ben bu durumu aracın arka tamponuna park halindeyken başka bir araç tarafından çarpılması sonucu aracımı tamir için bıraktıktan sonra Opak servisten gelen telefonla öğrendim.siz kasko poliçenizi arada bir kontrol edin.bu bana acı bir ders oldu,allahtan hasar ufak sadece boya yapılacak.pert falan olsaydı yada çalınsaydı napardım bilmiyorum.

Kredi kartı kontrolü yapmıyormusunuz? Biz ekstre gelince elimizde olan alış veriş sliplerimizle kontrol yapar ondan sonra ödeme yaparız. Ekstra sürprizlerle karşılaşmamak için bence bu kontrol şart. Diğer yandan sigorta şirketine de maşallah diyorum. İnsan en azından bir uyarır veya bilgi verir.

Kredi kartı kontrolü yapmıyormusunuz? Biz ekstre gelince elimizde olan alış veriş sliplerimizle kontrol yapar ondan sonra ödeme yaparız. Ekstra sürprizlerle karşılaşmamak için bence bu kontrol şart. Diğer yandan sigorta şirketine de maşallah diyorum. İnsan en azından bir uyarır veya bilgi verir.

Savaş abi orda hata bende kontrol etmem gerekirdi,ama iptal ederken nasıl haber vermezler kabul etmek mümkün değil.Yenilerken adresimize bilgi için bir yazı göndermişlerdi,ama iptalde yazı falan göndermeden iptal etmişler.

Bu başlıkta aklıma geldi trafik sigortası için hangi şirketi tavsiye edersiniz?

ankarada araba alırken ilk araba heyecanıyla ne oldugunu anlamadan yaptırdım.AIG Sigortadan yapmışlar.

hakan abi sana ulaşmları gerekiyordu haber vermeden iptal edilmesi çok garip adres bilginde bir eksiklik varmıydı belki ulaşmaya çalışmışlardır... hasarsızlık indirmin noldu oda yandı sanırım...

hakan abi sana ulaşmları gerekiyordu haber vermeden iptal edilmesi çok garip adres bilginde bir eksiklik varmıydı belki ulaşmaya çalışmışlardır... hasarsızlık indirmin noldu oda yandı sanırım...

hasarsızlık indirimi de bozuldu ,ama hemen sıfırlanmıyor kademeli olarak düşüyor sanırım.10 senelik hasarsızlık indirimim vardı,ilk kez ihtiyacım oldu kaskoya,bu seferde poliçeyi iptal etmişler şaka gibi valla.:eek:adresi falan geçtim,aynı binada çalışıyorum zurich sigortayla,ben 2. kattayım onlar 4. katta.hergün karşılasıyorum sigortayı yapan arkadaşla.

abicim ne diyeyim yerinde olsam yerim o sigortayı yapan arkadası

hasarsızlık da yanmış onu da yeni öğrendim,90 günden uzun süre kaskosuz kaldığı için hasarsızlık da iptal olmuş:mad:10yıllık hasarsızlık indirimim vardı.bu arada bir bomba daha kaskonun primlerini kredi kartımdan çekemeyen zurich sigorta,aynı karttan trafik sigortası poliçesinin çekimlerini yapmayı başarmış,eski ekstreleri inceleyince farkettim.Yani tamamen kendi hatalarından kaynaklanan bir sebeple poliçemi iptal etmişler.

10 yıllık hasarsızlık indiriminin bu iste bi etkisi olmasın

hasarsızlık da yanmış onu da yeni öğrendim,90 günden uzun süre kaskosuz kaldığı için hasarsızlık da iptal olmuş:mad:10yıllık hasarsızlık indirimim vardı.bu arada bir bomba daha kaskonun primlerini kredi kartımdan çekemeyen zurich sigorta,aynı karttan trafik sigortası poliçesinin çekimlerini yapmayı başarmış,eski ekstreleri inceleyince farkettim.Yani tamamen kendi hatalarından kaynaklanan bir sebeple poliçemi iptal etmişler.

hasarsızlık indirimini talep et hakan abi sıkıştır biraz kaskoyu yapan arkadaşı...

Geri