Zorunlu Trafik Sigortası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selim85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamla bir yılımı tamamladım, acı tatlı günlerimiz oldu:) ilk arabam oldugu içinde araba hakkında bir öok şeyi de öğrenmiş oldum.. herneyse dün sigortadan aradılar ve trafik sigortamın süresinin doldugunu ve yenileyip yenilemeyeceğimi sordular.Şasırdım hiç hesapta yoktu:( Normal fiyat 270 hasarsızlık indirimi ile 220 felanfiyat istiyorlar.. Firma Aksigorta bu arada..
Arkadasıma sordum adam 7 senedir sigorta yaptırmıyormus ve polis cevirmede farketmiyormus böyle olabilir mi?:eek:
birde eğer sigorta yaptırmazsak kasko yaptırabilir miyiz? Fiyat konusunda ne diyorsunuz daha cazibi bulunur mu?

Trefik sigortasu zorunlu, yaptırmazsan cezası var.. Yakın zamanda aracı satacaksan yenileme.. Yenilersen, sattıktan sonra zaten sana iadesi yapılıyor..

Trafik sigortası yaptırmazsan aracı bağlarlar. Polisin baktığı iki şey. Muayene ve trafik sigortası.

hmm anlaşıldı..peki fiyat fark eder mi?

güncel..

neden fiyatına takılıyorsunuz ki... işlevi sizce çokmu önemsiz ??? tamam polise yakalanmadınızı farzedelim (ki çok küçük bi ihtimal) yıllık 320 lira bu durumlar için bence çok çok önemsiz...

neden fiyatına takılıyorsunuz ki... işlevi sizce çokmu önemsiz ??? tamam polise yakalanmadınızı farzedelim (ki çok küçük bi ihtimal) yıllık 320 lira bu durumlar için bence çok çok önemsiz...

benim derdim yaptırmamk değil zaten bilmediğimden sordugum cok acık.. hayır 320 ise 320 ama 200 e de oluyorsa neden 320 vereyim?

sigorta şirketlerine göre farklılık gösterecektir.

"Aklınıza gelen her sigorta acentasını arayıp fiyat alın..Evet mutlaka farklılıklar gösterir ama Kasko da olduğu gibi değildir farklar daha ufaktr.Tabiki ederi ne ise ve nerde uygunsa oraya yaptrımakta haklısınız."

10-20 oynar pek oynamaz yaptırın kesin

Geri