zıplayan araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
surtme yok. sadece araba kafa kaldırıyor. nasılki arkadan çekişli guclu arabalarda gaza basarsınız araba burnunu kaldırır, suspansıyon komple açılır. oyle oluyor. sonra da tabıkı kafa sertçe düşüyor yere.

yayları değiştirirken ustana amortisörleri gösterdin mi? kaçağı bozukluğu olmasın

valla daha once bir şikayetım yoktu. ki gorunurdede bırsey yoktu. dırek cıkardık yayları, taktık oyle yenı yayları :) yol tutuş tamam ıyı ama zıplıyor meret.

senin araba clubber olmuş usta :))

Olduğu yerde zıplasa işe yarardı dostum ama seninki kafasına göre yolda zıplıyomuş.Yoksa yani Harlem deki zencilerin cadillac ları gibi zıpzıp zıplardın:)

senin sorunun amartisörler ,bende eibach 3,5 yay taktım araç kasislerde zıplıyordu arkadakilerin kafalarını tavana vurdukları bile oldu oda amartisörlerin kısa yay içinde fazla esnemesiniden kaynaklanıo tek cözümün sorunun burdan anladıgım kadarıyla sertlik ayarlı amartisör

benim aracımda da aynı sorun var yayları kısaltınca arac cadillac gibi oldu meret kasıslerde,yoldaki tatlı kod farklarında oyle bir yaylanıyor tutabilene aşkolsun çözüm kısa yaya kısa ve sert amortisör zaten orjinal amortisörün varmış büyük ihtimalle onlar da ya patlamış,ya da baya yıpranmıştır yayları kısaltınca ben nam amortisör ile görüştüm onlar coilover kit de yapıorlar,tamiratta oraya gidip amortisörlerini yaylarına göre ayarlatabilir,istersen sertleştirebilirsin de

yaları söktür olsun bitsin düzelir
opelimnetin üyelri

Son düzenleme:
yorumlar icin sağolun.

cengiz abi aynen senin de anlattığın sorunu yaşıyorum şu anda. kot farklarında araba oyle bır yaylanıyorki sorma. namistain amortisorle bende bir konusayım bakayım. birde bu işi yapan tuning fırmaları var. onlar cok daha uygun fıyatlara yapıyorlarmış sertleştirme işini falan. benim tek merakım amortisor sertleştirilince sorun hallolurmu. yoksa yayları cıkarırım olur biter. ugrasmaya deymez. goruntu ıcın nedir bu cektıgımız. :)

Geri