Zıplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan satir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

satir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model astra cd otomatik şanzuman 1.6 motor benzinli (lpg yok) bir aracım var . Sabahları aracımı çalıştırıp yola çıktığımda ilk otomatik vites değişiminde aracım biraz öne doğru zıplıyor , bunun bir zararı varmı ileri için sorun teşkil edermi. Otomatik şanzuman yağını çoğu kereler değiştirmek istedim ama 2-3 senedir bakılmadığından eminim . Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum ,ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim ...

Unutmadan ekleyim biraz yol gittikten sonra aynı sıkıntıyı yaşamıyorum ..

ilk çalıştırdığında otomatik jikle açık olduğu için araç daha atak olur normal bence motor biraz ısınınca jikle kapanır

Dostum aynı araba bende de var. Bu olayı zıplama diye tanımlama lütfen. Otomatiğin karizmasını düşüreceksin.

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim , yazdıklarınızdan bir sıkıntı olmadığını anladım arkadaşlar doğrumu ?

bı zıplama değilde sabah sogukta bırıncı vıtesten ıkıncı vıtese gecerken arada az bı gecıkme yada boşluk olur gıbı olur. eğer böyleyse gayet normal

bı zıplama değilde sabah sogukta bırıncı vıtesten ıkıncı vıtese gecerken arada az bı gecıkme yada boşluk olur gıbı olur. eğer böyleyse gayet normal

bencede AStram ustamın dediği gibiyse normal çünkü yağ sabahları soğuktur ve akıcılığı azdır taaaki tork konvertör ısınana dek..saygılar..

Geri