zincir takmalımıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bekir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar hayırlı sabahlar ben yozgatta yaşıyorum hatta köyünde burda kar kış biraz fazla oluyo ve aracı hergun kullanıyorum 25 km yol yapıyorum yanı işe gidip gelmek için acaba zincir takmalımıyım arabaya ne gibi zararları ve faydaları olur baskı balata (debriyaj) yeni değişti görüş ve önerilerinizi bekliyorum araç: astra g hb.......:)

Kar lastikleri varsa onunla devam edersin. Ama zincir varsa yanın da olsun.

arkadaslar hayırlı sabahlar ben yozgatta yaşıyorum hatta köyünde burda kar kış biraz fazla oluyo ve aracı hergun kullanıyorum 25 km yol yapıyorum yanı işe gidip gelmek için acaba zincir takmalımıyım arabaya ne gibi zararları ve faydaları olur baskı balata (debriyaj) yeni değişti görüş ve önerilerinizi bekliyorum araç: astra g hb.......:)

bekir kardeşim, yol durumunu, lastik durumunu bilmeden nasıl bir yorum yapmamızı bekliyorsun. zincir ile kullanmak elbetteki özellikle ön takıma zarar verecektir. Ancak kendinizi ve karşı tarafı tehlikeye sokmaktansa takmak en güzeli.

Zincir alırken H tipi (merdiven de denir) yerine biraz daha pahalı olan X tipi olanını tercih edin. X tipi H tipine göre daha konforludur ve aracın ön takımına daha az zarar verir.

Zincire alternatif ürünler var onları tercih edin.

Kaliteli bir kar lastiği işinizi görür. Tabi yetmediği zamanlar da olacak bu yüzden bagajınızda zincir ve eldiven de olacak. faydası zararından çok çok üstündedir.

Bekir kesinlikle kar lastiği al. 4 tane.

Eğer kış şartları çok agirsa Kumho kw22 lastiğe çivi caktirip kullanın, zincire gerek kalmaz

Geri