zannediyorum rekor kırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.4 corsamla bir depo (120 ytl ) 550 zor gidiyorum uzun yolda 120 altına 180 üstüne çıkmadan tabi 90 ile seyretsem bir depo 650 km götürüyor uzun yolda nasıl iş anlamadım valla astra da durum biraz farklı daha az yakıyor gaza yüklenmezsen tabi

aslında ben bu durumu tamamen yol bilgisayarına baglıyorum 6 lt yi geçince ayagımı gazdan cekiyorum yol bilgisayarı ile iyi senkronize olursanız az yakıt tüketimi çok normal

aslında ben bu durumu tamamen yol bilgisayarına baglıyorum 6 lt yi geçince ayagımı gazdan cekiyorum yol bilgisayarı ile iyi senkronize olursanız az yakıt tüketimi çok normal

:good: +1000

aracı bilerek ve ne yaptığını görerek kullanmak kesinlikle fayda sağlar

gayet iyi bir deger bence bende ankara dan didime gittim klima surekli acıktı hiç kapatmadım 42 litre benzinle gittim 750 km yol 8 litre de depoda benzinim kaldı ( motor 2000 cc )

utanıyorum valla 2000 motor araban var bizden daha az yakacaksın abi neredeyse

arkadaşlar ben bir depoyla 1003km yaptimama asla 100 ü geçmedim 1.3 CDTI sizce nasıl bir değer yada kaç lt yaktığını bir olcermisniz 104 ytlye doldu

hızına göre normal aslında ben geçen salı trabzon istanbul 1.080 KM 230 YTL'ye aldım hızımda trabzon samsun arası(karadeniz otobanı) ortalama 140, samsun gerede arası ortalama 120 ,gerede istanbul otobanı 170-180di...

Corsa C 1.2 - bir depo benzin ile 650 km rahatça gidiyor.sehirlerarası hız 90-110 arası.hızı 120-140 bandına çekince menzil düşüyor.600 km de ışık yanıyor.sehirçinde de 550 km de benzin bitiyor.En verimli kullanım , şehirler arası 90-100 km arası sabit hızda gitmek, daha dogrusu gaza sabit basmak. 5. vites 3000 devirde sabitlerseniz, optimum tüketimi yakalayabiliyorsunuz.

bencede rekor kırmışsın abii! maşallah...

depom tam dolu değildi tekrar fullesem 1200km civarı our.... zira 1250 civarı gören arkadaşım var vectra c 1.6 ile.

bence biraz daha düşer.. 80 - 85 gibi bir hızda full bagaj ve 2 kişi elde ettim bu değeri. uzun süre 900 lerde kaldı..

Kullanım ve sabır göstermek çok önemli.Ben bunu bir kere kendi aracımda denedim ve 100 km'de 5.8 lt yaktı.Ancak bir daha denemedim, çünkü o denememde çok sıkılmıştım. Genelde 6.5 lt yakıyor

Geri