Zamma tepki devam ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önümüzdeki hafta eğlenceye katılmak için evden 10 dk erken çıkacağım sabahları. Akşamda okuldan çıkış saatimi ona göre ayarlamayı düşünüyorum 7 deki eğleme de katılalım

Büyük şirketler vergi kacırır , patronları vergı kacırır , adam range rover alır sırketın uzerıne yapar ondanda vergı keser vermez, sonra sıradan halkdan vergısını cıkartmak ıster bu devlet ... herkez patron degıl kı !

naylon fatura serbest, gerçek vergi verenler enayi..

Son zamlardan sonra bazı taşların yerine daha iyi oturduğunu görür gibiyim. Eskiden olsa zamları savunan kişilerin sayısı oldukca fazlayken şimdilerde tek tük, cılız seslerin çıkması artık bıçağın kemiğe dayandığının işareti olsa gerek.

İnş bu eylem ve protestolar devam eder ve dahada büyür.Ben bu 24 aralıkta ki protesto işini etrafımdakilere duyurmaya çalışıyorum lütfen sizlerde biraz çaba gösterin.Saygılar.

Biz bu kadar zam geldi diye yırtınıyoruz 3 kuruşun hesabını yapmak zorunda kalıyoruz ama bu memlekette 5.2 motorlu lamborgini lere binip gezen bir sürü adam var ve hiç benzini düşündüğünü zannetmiyorum bu nasıl bir gelir dengesizliği ve adalet anlamak çok zor

Biz bu kadar zam geldi diye yırtınıyoruz 3 kuruşun hesabını yapmak zorunda kalıyoruz ama bu memlekette 5.2 motorlu lamborgini lere binip gezen bir sürü adam var ve hiç benzini düşündüğünü zannetmiyorum bu nasıl bir gelir dengesizliği ve adalet anlamak çok zor

Ben şahsen bu durumu kafama fazla takmıyorum. Çünkü çaldıysa, çırptıysa ve yetkililerde bu duruma göz yumdularsa mutlaka komisyonlarını almışlardır o nedenle benim gözümde bu imkanı ona sunanlar en az onun kadar suçludur ama çalışıp kazandıysa, adam gibi vergisini de veriyorsa helal olsun diyorum. Benim de çuval dolusu kazanılmış param olsa yaşam tarzım değişir, mühüm olan insanlığımın değişmemesidir. Mühim olan helal kazanç, alın teri. Haram yiyene biz engel olamayız.

Geri