Zamma tepki devam ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Forumda açılan zam ve protesto konularına bi konu yazmıştım. protesto önerisiydi ve istanbulun kilit noktalarında e-5, tem, sahil yolu, levent gibi anadoluda dahil 5 6 noktada 3 er aracla trafiği kitleyebilir protesto edebiliriz demiştim. ama forum hata verdiğinden yazım iletilememişti bende üşenip tekrar yazmamıştım. :D

bugün haberlere baktımda bu uygulamayı e-5 te yapmışlar.

Helal olsun

http://www.timeturk.com/tr/2010/12/17/once-yolu-kapattilar-sonra-ozur-dilediler.html

once-yolu-kapattilar-sonra-ozur-dilediler.jpg

Ayrıca hiç te okumadığım bir gazete olan Hurriyet gazetesini dün bi mekanda bulup can sıkıntısından elime almıştım. 4 köşe yazarı okudum ve bunlardan 3 u köşelerinin bir yerlerindede ayrı başlıklarda zamla alakalı yorumlarda bulunmuşlardı. sanırım bu böyle devam etmeyecek.

yazanlarada helal olsun...

umarım bu tepkiler iyi bir sonuç verir

İyi hoş güzel bir fikirde ve protestoda bunu vatandaş yapacakki ses getirsin siyasi partiler yaptimi pek ses getirmiyor ama genede helal olsun en azından haber yapabildiler

sabah 8 , aksam 7 de 5 dakka boyunca 4 luler yanık gezıyoruzzz.. alem fm istanbul için 89.2 frekansıyla coşuyoruz. hergun aynı muhabbet :)

walla ankara da da yapalım bunu ben varım :D

kapatalım aşti köprüyü :D

4 lü flaşör yakmak, uzun korna yapmak, pankart açmak, itiraz etmek, eğilmemek, diz çökmemek, anayasaya girer artık:D

ergenekondan almasınlar sonra :D

cok güzel bir tepki idi..helal olsun derim...
aslinda bunu meclis karsisinda yapmali

Güzel olan yavaş yavaş da olsa sesimiz çıkıyor artık. Hiç unutmam bir arkadaşımla benzin zamları üzerine konuşuyorduk 2 ay kadar önce. Yılbaşında 4 TL olacak diyordu. Bende 4 TL nin psikolojik sınır olduğunu, fiyat bu seviyeye gelirse tepkilerin olacağını söylemiştim kendisine. Gerçi o tepki olsa ne olacak ki diye başlayıp tepkisizlikle ilgili devam eden bir sürü şey söylemişti.
Sabahları dörtlüler eşliğinde eğlenmeye devam. Ama büyük bir eğlencede gerekiyor gibi. :-)

Geri