zamansız InSp yazısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdpoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mdpoll

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar, acemilikle telaşa oldum. 2013 astra hb easytronic arabam var. bu sabah arabayı çalıştırdığımda km sayacı yerinde InSP yazıyordu. bir an arıza var sandım. kullanma kitabına baktım, servis zamanı diye yazıyordu. ama daha servise gitme zamanına var. temmuzda aldım arabayı ve daha 4100 km de.. neden olmuş olabilir acaba? ve ne yapmalıyım.

Araç yeni olduğu için genelde 3 yada 4000 kmde servise genel kontrol için gidilir. Belki bunun için uyarı vermiş olabilir.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aracınızda OLM oil-Life monitoring system var. BU aracınız kullanmanıza (kısa mesafe kontak kapat aç zamanı vs) birçok şeyleri hesaplayarak yağ değişimi zamanını hesaplıyor. uzun mesafe kullanıcılar burda çıkarlı :).
senesi dolunca değiştirin takmayın kafanıza.
Bir diğeride servise giden arkadaşlarda akabinde olur buda servis sıfırlanmadığından olur,bunuda burda belirteyimde kafalar karışmasın.

Kafanıza takmayın, o yazının hiçbir manası yok.. Sadece bakım için zamanlaması ayarlanıyor ve zamanı gelince yanıyor..

Aslında servisler her gittiğinizde bunun zamanını ayarlaması gerek, yani bakım zamanı geldiğinde sizi uyarması gerek InSP yazısıyla.. Ancak servislerin eminim %95'i bunu takmıyor..

Geri