Zamanında 1 kere bile olsa araba kaçıranlar :):) Buyrun itiraf edin :D :)

korayhayirli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar.. :) Yapmadınız mı hiç böyle bir çılgınlık :) İtiraf etsin herkes buraya.. Ben başlayım :) Hiç kaçırmadım şu ana kadar :)

hep böle geçti hayatımm :D:D:D

ahaa itiraflar başladı :D:D

:D ben genelde dedemin arabasını kaçırırdım... en güvenilir şekilde uyuyan o çünkü :D biner gezer gelirdim.. :D

2 sene öncesinden 6 sene öncesine kadar hayatımın anlamı araba kaçırmaktı :D

Neler geçti başımdan neler atlattım, şükür diyorum ki o cahillikle başıma kötü şeyler gelmemiş...

2 sene öncesinden 6 sene öncesine kadar hayatımın anlamı araba kaçırmaktı :D

Neler geçti başımdan neler atlattım, şükür diyorum ki o cahillikle başıma kötü şeyler gelmemiş...
sanırım şu an bende o "cahil" klasmanına giriyorum :D ama kararlıyım, kaçırmıycam inş ;)

15 yaşımda bir gece kaçırdım babamın arabasını.dönüşte park ederken arka sol kapıyı ağaca vurdum.bayada bi göçtü:)eve gittim.yaklaşık 1 saat sonra babamın yanına gidip:"baba,dışardan güüümmm diye bir ses geldi,duymadınızmı? baktım bizim arabaya vurmuşlar."dedim.oda inip baktıki hakkaten doğruymuş.böylece sıyrıldım attım:Dama şu an biliyor.geçen sene itiraf etmiştim.kahkahalar attı:)

Bende kacirdim..Gerci cok kacirmakta sayilmiyor.. Yedek anahtari hep zaten bendeydi...
Alip gittigim bir gun bide Ehliyetsiz polislere yakalandik arabayi baglamislardi...

Gerci pug 106 timi aldigimdada ehliyetim yoktu ama o zaman hic yakalanmamistim...

Son düzenleme:
15 yaşımda bir gece kaçırdım babamın arabasını.dönüşte park ederken arka sol kapıyı ağaca vurdum.bayada bi göçtü:)eve gittim.yaklaşık 1 saat sonra babamın yanına gidip:"baba,dışardan güüümmm diye bir ses geldi,duymadınızmı? baktım bizim arabaya vurmuşlar."dedim.oda inip baktıki hakkaten doğruymuş.böylece sıyrıldım attım:Dama şu an biliyor.geçen sene itiraf etmiştim.kahkahalar attı:)
puhahahaa :) iyiymiş burak abi yaa :)

aynen benım ıcınde oyleydı. ehlıyetsız araba kullanmanın tadı baskaydı yaaa. sımdı hıc mı hıc haz almıyorum :)

Geri