2006 new zafira için spoyler + opc egzost + hava filtresi + xenon hangi marka kullanmam lazım ve ne kadara patlar bana arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
invisibleagle' Alıntı:Ya burda bi ticari taksi var yeni zafiradan.Aracın üstü panaromik cam.Camın üstünde arkaya kadar bi şerit halinde hava kanalı gibi bişey var.Dehşet durmuş.Aracı çok sportif yapmış.HAsta oldum yaa.Sen de öyle birşey yapabilirsin bence eğer yoksa
ekselans0001' Alıntı:herşeye tamama da hava filktresi konusunda biraz araştırma yaparak taktır. bazen olumsuz sonuçlar doğurabiliyor
Zafira için cam tavan opsiyonu.Resmi sitesinde vardı resimi tavanın.faithless1905' Alıntı:resim var mı?
arkadaşın demek istediği bu byk ihtimalle...invisibleagle' Alıntı:Ya burda bi ticari taksi var yeni zafiradan.Aracın üstü panaromik cam.Camın üstünde arkaya kadar bi şerit halinde hava kanalı gibi bişey var.Dehşet durmuş.Aracı çok sportif yapmış.HAsta oldum yaa.Sen de öyle birşey yapabilirsin bence eğer yoksa
2.980 3 dielimkenangocmen88' Alıntı:arkadaşın demek istediği bu byk ihtimalle...
![]()
ohhh bee sitede new zafici bi ben vardım...
panaromik tavan özel siparişle alınıyor...yaklaşık 4 milyar....